Dagövägen 28 / Enskede Gård / Enskede / Stockholm

Häftig planlösning och 5 sovrum!

Slutpris
8 995 000 kr
Boarea/biarea
132/43 kvm
Driftkostnad
32 589 kr/år
Tomtarea
493 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2017-12-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Dagövägen såldes av oss 2017-12-12. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Dagövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskede Gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett av de finaste husen i området, här möts estetik och funktion i en härlig synergi.

Redan när man kliver in i huset slås man av det fina ljus som strålar genom huset och framför allt av den unika planlösningen med matrum och vardagsrum i etage där vardagsrummet har 3,25 meter i takhöjd! Till detta har man även ett rymligt arbetskök med gott om plats för skapandet av kulinariska middagar och fem (5!) sovrum vilket gör att även den största familjen får gott om plats. Källaren är ett oskrivet blad med ytskiksstandard från byggåret, men med ett stort rum med egen ingång finns verkligen möjligheter att skapa något eget i form av företagar- eller uthyrningsdel eller tonårsrum.

Trädgården är genomtänkt och omsorgsfullt utformad med flera olika uteplatser som alla ha en egen funktion, omgivna av allehanda vackra växter och träd. Vid sidan om huset finns en vacker stenlagd uppfart med plats för tre bilar och i trädgården finns ett förråd på 10 kvm för cyklar och trädgårdsredskap.

Centralt läge där man bor nära allt! Matbutik, restauranger, caféer och kommunikationer finns nära - och barnen uppskattar nog närheten till Vårflodparkens lekplats, ridskolan och andra aktiviteter i området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration