Fiskebyvägen 6

Fiskebyvägen 6

Slutpris

8 225 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Fiskebyvägen 6


Slutpris
8 225 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

44 trappsteg över gatunivå erbjuds fantastisk utsikt!

Huset kommer inte att säljas innan genomförda visningar och öppen budgivning. Dolda bud eller förhandsbud kommer ej att beaktas!
Då säljaren är ett flertal organisationer som ärvt fastigheten tillämpas friskrivningsklausul vid försäljningen. Detta innebär att köpare inte kan göra säljare ansvarig för dolda fel enligt jordabalkens regler.

Ett unikt hus med sitt höga läge - via en trappa om 44 trappsteg från gatan kommer man upp på en höjd. Här har man en underbar utsikt över stora delar av söderort.

Trots det omfattande renoveringsbehovet finns ett i grunden härligt hus med många fina detaljer, öppen spis, vackert parkettgolv och härliga sällskapsytor. Att sitta på altanen och njuta av solen samtidigt som man ser ut över närområde och delar av söderort, eller se vackra solnedgångar från köksfönstret på detta sätt är unikt. Detta är verkligen inte ett hus i mängden.

När man kliver in i huset möts man av ett stor hall med vackert marmorgolv och med bra förvaringsutrymmen för kläder och skor. I anslutning till hallen ligger ett stort sovrum - perfekt om man har större barn som vill ha lite avskildhet. Via den breda trappan kommer man till köket och de fina sällskapsytorna där man har en centralt placerad öppen spis och utgång till altanen. Köket är rymligt och erbjuder gott om förvaring och bra beredningsytor samt en matplats vid fönster i väster.
I planets privata del ligger två sovrum och ett badrum.

Potentialen för huset är enorm, men resan dit kräver tid, kunskap och/ eller pengar. Huset behöver omvårdnad och standardhöjning - välkommen på visning om ni är rätt personer för detta hus!


Boarea/biarea
135/32 kvm
Driftkostnad
55 000 kr/år
Tomtarea
1 003 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-05-12

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Fiskebyvägen såldes av oss 2021-05-12. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Fiskebyvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.