Götaforsvägen 17

Götaforsvägen 17

Slutpris

2 650 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Götaforsvägen 17


Slutpris
2 650 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Nyrenoverad och harmonisk hörnlägenhet i eftertraktade Stureby!

Välkommen till Stureby och denna stora och gamla HSB-förening, Brf Stureby. Här finns nu en gavellägenhet på andra våningen av tre att flytta in i. 2,5:a med bra plats för det mindre hushållet; kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge, stort sovrum och ett extra litet arbets-/ barnrum.

Läget är verkligen riktigt bra: Närhet till tunnelbanan som tar dig till Stockholms central på dryga kvarten. Dessutom fint belägen med skogsparti på baksidan, vilket gör att sovrummet är helt insynsskyddat. I köket har man fönster på gaveln, så lägenheten har fönster i tre väderstreck. Vardagsrummet med äldre parkettgolv har också ett "halvt burspråk" med mycket ljusinsläpp. Helkaklat och stambytt badrum med fönster. Det lilla extra rummet var tidigare en klädkammare, men i och med goda förvaringsmöjligheter i källaren så kan man kanske här ha en arbetsplats eller extrarum istället. Vackra ytskikt och många gamla originaldetaljer bevarade. En mycket harmonisk lägenhet.

Brf Stureby, beläget granne med Sturebys varierande villabebyggelse. Gångavstånd till Enskede och ICA BEA åt ena hållet, samt mot Bandhagen och Högdalen åt andra hållet. Föreningen erbjuder 1000 Mbit bredband och kabel-tv i månadsavgiften och man har såväl bastu som gym. Dessutom bra cykel- och barnvagnsutrymmen. Välkommen till trevliga Stureby!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 700 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2022-10-13

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Götaforsvägen såldes av oss 2022-10-13. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Götaforsvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.