Korsnäsvägen 3 / Stureby / Enskede / Stockholm

Härligt familjeboende i lugna Stureby

Boarea/biarea
159/36 kvm
Driftkostnad
45 266 kr/år
Tomtarea
641 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2019-03-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Korsnäsvägen såldes av oss 2019-03-24. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Korsnäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta välplanerade boende som passar utmärkt för barnfamiljen!

Huset är trevligt och socialt planerat med ett väl tilltaget kök och en trevlig matplats i burspråk samt ett ett vardagsrum med två rymliga uteplatser. Matplatsen rymmer lätt 10 personer så här kan man ha trevliga middagar för många!

På nedervåningen finns förutom kök och matrum även tvättstuga, sovrum (gäst-/arbetsrum), klädkammare och ett härligt renoverat badrum som bland annat har bastu. På övervåningen finns förutom ett ljust och luftigt vardagsrum fyra sovrum, praktiskt för föräldrarna att vara nära barnen. Från övervåningen når man även de två uteplatserna, här kan man äta trevliga familjemåltider, bara njuta av en god bok i lugn och ro och välja mellan sol och skugga.

Lättskött tomt med plan lekyta där kan man sparka boll, spela krocket, studsa studsmatta - perfekt för barnen - lättskött för föräldrarna.
En bil får plats i det tillhörande garaget, två får plats att parkera på uppfarten.

Inom några minuters promenad ligger den populära Sturebyskolan som två gånger vunnit Stockholm stads kvalitetsutmärkelse, flera förskolor och den stora lekplatsen invid skolan.

Området Stureby är överlag väldigt lugnt och präglas av villor med varierande ålder. Här har man ca 8 minuters promenad till Stureby t-bana och ca 5 minuter till buss 163:s busstation. 163 går till Kärrtorp via Svedmyra åt ena hållet samt Bredäng via Älvsjö station och Fruängen. I närområdet finns även ett mysigt café på Bastuhagsvägen, invid Stureby skola som endast ligger några minuters promenad från huset, samt en liten närbutik. Vid Svedmyraplan finns BEA som har en stor matavdelning och mycket mer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.