Mellanvägen 4 / Gamla Enskede / Enskede / Stockholm

Hemtrevlig med vacker trädgård - ett stenkast från Margaretaparken!

Boarea/biarea
80/45 kvm
Driftkostnad
27 330 kr/år
Totalareal
483 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-05-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Mellanvägen såldes av oss 2019-05-01. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Mellanvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Enskede är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Redan när man kliver in genom grinden möts man av den vackra trädgården med ett soligt läge där solen kommer in från söder och lyser över tomten tills den går ner i väster. Här kan man njuta av vindruvor, fruktträd, bärbuskar och blommor som återkommer år efter år, det härliga med en uppvuxen trädgård! Om barnen vill ha mer rörelseutrymme har man härliga Margaretaparken runt hörnet!

Det är en underbar upplevelse att komma in på den ljusa glasverandan som utgör husets hall. Här möts man av den fina trappan till övre plan, det härliga köket där du kommer att laga många goda måltider och det mysiga vardagsrummet där öppna spisen förstärker husets hemtrevlig känsla.
På övre plan finns två sovrum, varav ett kan delas av i två mindre om man behöver, och en separat wc. Från sovrumsfönstren har man vacker utsikt över grönområde och trädgårdar.
Källaren har ett fint badrum som inspirerats av klassisk färgsättning samt ett rum som kan bli ett sovrum för större barn, gästrum eller kanske kontor. Här finns även förråd, matkällare och klädkammare.

Enskede är känt för sina olika evenemang som Enskede julmarknad, Enskedespelen samt aktiviteter kring Enskede IP. Här finns även många bra restauranger och caféer så här finns alltid saker att göra och människor att träffa!
För den med barn i skolåldern ligger Enskede Skola endast 250 meter från huset - motsvarar ca 2 minuters promenad. I Enskede finns även flera aktivitetsmöjligheter som Enskede Rackethall, Enskede Ridskola, Hammarby friidrott och Enskede IK, som har en av Sveriges största ungdomsavdelningar inom fotboll.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.