Mölndalsbacken 132

Mölndalsbacken 132


Stureby— Enskede— Stockholm

Mölndalsbacken 132



Stureby— Enskede— Stockholm

Radhus i brf - det bästa av två världar.

Det bästa av två världar - ett boende på marken i barnvänlig miljö och bostadsrättens trygga boendeform.

Huset har en bra planlösning med ett stort kök och vardagsrum i entréplan tillsammans med gäst-wc och en uteplats med sol från förmiddag till kväll. En trappa upp finns tre rymliga sovrum och duschrum. Källaren har stora utrymmen för förvaring och hobbyverksamhet samt en generös tvättstuga.

Här bor man på en lugn, barnvänlig återvändsgata, med naturen runt hörnet. Huset passar perfekt för en barnfamilj med flera skolor med olika inriktning i omgivande områden samt närhet till förskolor och kommunikationer i form av tunnelbanestationer (Bandhagen och Stureby) samt flera bussar. Den mycket uppskattade ICA-affären i området heter BEA och ligger inom nära bekvämt avstånd. Dessutom finns Enskede idrottsplats, rackethall samt ridskola inom cykelavstånd.

Bilen parkerar du i ditt egen garage tillsammans med cyklar och annan utrustning. Om garaget blir fullt har du fri parkering på gatan.

Brf Läskpapperet är en mycket välskött föreningen bestående av 94 rad- och kedjehus. Belåningen i föreningen uppgår endast till låga 836 kr/kvm (genomsnittet i söderort ca 5 000 kr/kvm) och med nuvarande avgiftsnivå sätter föreningen av väsentliga resurser för framtida renoveringar.


Boarea/biarea
97,5/48 kvm
Avgift
5 481 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-09-30

Mäklarhuset Enskede

Denna radhus på Mölndalsbacken såldes av oss 2020-09-30. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Mölndalsbacken.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.