Östrandsvägen 16

Östrandsvägen 16

Slutpris

7 250 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Östrandsvägen 16


Slutpris
7 250 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Välplanerat hus med stort renoveringsbehov. Härligt tomt mot Hemskogen.

Unikt hus som ägts av samma familj sedan 1951 och som bär tecken på att tiden stått still. Mycket fina originaldetaljer men också ett eftersatt underhåll.

Huset ligger på en liten kulle och tomten gränsar mot Hemskogen som är ett litet vackert skogsområde som ligger mellan Stureby och Enskedefältet. Här finns stigar att promenerad på och bär och svamp att plocka - allt man behöver för lek och rekreation på hemmaplan.

Huset har en tilltalande planlösning. När man kommer in i huset möter man vardagsrum och kök. Köket har en matplats för 4 personer vid fönster med utsikt mot skogen. Vardagsrummet har stora fönster mot gatan, utgång till uteplats och en öppen spis som man kan samlas kring under kalla höst- och vinterkvällar. I andra ändan av huset har man tre sovrum, en arbetsvrå samt separat badrum och toalett. Källaren har högt i tak och gott om förvaringsutrymmen, tvättstuga, pannrum samt ett sovrum/gästrum med fullstort fönster. Många kommer nog även uppskatta alla bevarade originaldetaljer.

Inom gångavstånd har man tunnelbana, ca 10 minuter till både Svedmyra och Stureby, och och ett par minuter till bussar som bla leder till Älvsjö pendeltågsstation samt att man har nära till stora billeder som Nynäsvägen, Huddingevägen och ut på E4:an. Tunnelbanan från station Svedmyra till T-centralen tar ca 14 minuter. Här tar man sig snabbt och enkelt till naturen eller city!

Byggnaden som är grönklassade av Stadsmuseet i Stockholm vilket innebär att bebyggelsen bedöms vara "särskilt värdefull från historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt".

Potentialen för huset är enorm, men resan dit kräver tid, kunskap och pengar. Huset behöver omvårdnad och standardhöjning - välkommen på visning om ni är rätt personer för detta hus!
Vid försäljning tillämpas friskrivningsklausul. Detta innebär att köpare inte kan göra säljare ansvarig för dolda fel enligt jordabalkens regler. Frågor om detta besvaras av mäklaren.


Boarea/biarea
101/101 kvm
Driftkostnad
58 900 kr/år
Tomtarea
759 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-04-27

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Östrandsvägen såldes av oss 2023-04-27. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Östrandsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.