Postiljonsvägen 14 / Svedmyra / Enskede / Stockholm

T-bana nära. Skog/lekplats utanför. Bra närservice i området. P-plats i föreningen.

Slutpris
3 960 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
5 391 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Postiljonsvägen såldes av oss 2019-10-04. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Postiljonsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Solsäker södervänd balkong mot lugn baksida, fantastiskt ljusinsläpp, välvårdad 4:a i ett utmärkt läge nära T-bana, skog, närservice, utegym, skog och cykelavstånd till stan. Snyggt originalkök med matplats för hela familjen, matplats i vardagsrummet när tjocka släkten kommer. Tre sovrum i riktigt bra storlek, för barnen att växa i helt enkelt. Kaklat badrum och wc i modern tappning med retrokänsla bevarad. Lugnt och barnvänligt läge längst en återvändsgata med T-bana några minuter nära. Grönskan utanför fönstret ger en känsla av att man bor mitt i skogen, helt utan insyn. Det gröna lummiga läget till trots har man Stureby/Svedmyra/Enskedes fina utbud av butiker, restauranger, caféer, träningsmöjligheter som tennis och fotboll samt närhet till Globen och Tele2 arena med konserter, shower och matcher. Med T-banan tar man sig snabbt in till Södermalm och city. Ditt nästa hem visas snart - ses till visningen. Passa på att samtala med de trevliga grannarna och barnfamiljerna när du ser dem på gården. Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.