Savolaksvägen 8

Savolaksvägen 8

Slutpris

10 750 000 kr


Enskedefältet— Enskede— Stockholm

Savolaksvägen 8


Slutpris
10 750 000 kr

Enskedefältet— Enskede— Stockholm

Barnvänligt belägen villa med underbar trädgård och rum för alla!

Välvårdad villa med fint läge nära Vårflodsparken med lekplats och plaskdamm. Dessutom har man en underbar trädgård med fantastiskt solläge så har kan man verkligen njuta av att vara ute om dagarna. Här finns fina stenlagda gångar, fruktträd och fina rabatter, allt uppvuxet och klart att njuta av.

Huset är praktiskt disponerar och känns rymligt med tanke på husets area. Här har man hela 6 rum, om man räknar med de två fint inredda rummen i källarplanen, vilket gör att man har möjlighet att ha upp till 5 sovrum! Rummen fördelar sig över bostadsplanen med 2 rum per plan. Praktiskt med dubbla badrum, ett äldre på entréplan och ett helt nyrenoverat i källaren, detta underlättar på morgonen när alla skall iväg. Huset är varsamt renoverat med bevarade detaljer som spröjsade fönster, vackra golv och mycket mer. Källaren har totalrenoverats i modern stil och är verkligen en pärla. Ett extra plus är att källaren har en egen ingång vilket underlättar för tex egen företagare eller familj med tonårsbarn.

Utöver bostadshuset finns friggebod och garage för bilen. Det finns även plats för en bil på uppfarten till garaget.

Omgivningar med goda kommunikationer och gott om möjligheter till aktiviteter! Nära till Sockenplan med t-bana, matbutik, café, restaurang och världens bästa måleributik. Även tvärbanans hållplats Linde nås på 15 minuters promenadavstånd. Inom 5 minuters promenad Vårflodsparken med lekplats och plaskdamm och för lite större barn finns Enskede ridskola och Enskede rackethall samt Enskede IP med fotbollslag och friidrott. Här behöver inga barn vara sysslolösa.


Boarea/biarea
106/74 kvm
Driftkostnad
46 135 kr/år
Tomtarea
508 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-09-09

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Savolaksvägen såldes av oss 2022-09-09. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Savolaksvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.