Skönsmovägen 12B / Stureby / Enskede / Stockholm

Effektivt planerat boende med fantastisk uteplats!

Boarea
83 kvm
Driftkostnad
42 332 kr/år
Tomtarea
250 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna parhus på Skönsmovägen såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Skönsmovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Snyggt modernt och extremt välplanerat boende med barnvänliga omgivningar. I detta mysiga hus finns kök med matplats där familjen får plats, lättmöblerat vardagsrum med solig uteplats, 3-4 sovrum samt både bad- och duschrum - allt i modern stil. Helt enkelt ett boende som man kan vara stolt över!

Sommaren gör att huset blir ännu större - detta är en uteplats som man verkligen kommer att göra till sitt vardagsrum under den varma årstiden. Här äter man middagen, hänger med familjen i sittgruppen och kanske passar på att njuta av spa-badet.

Bilen parkerar man i carporten och cyklar m.m. kan man placera i varportens förråd.

För barnfamiljen är omgivningarna oslagbara med populära Sturebyskolan, som fått Stockholms kvalitetspris både 2004 och 2015, inom kort barnvänligt gångavstånd. I närområdet finns även fler förskolor, bla vid skolan men även längre bort i anslutning till t-banan. Vid skolan finns både stor lekplats och fotbollsplan med konstgräs.

Kommunikationer finns dels vid Stureby t-bana men även fler busslinjer som tar dig till Älvsjö, Gullmarsplan men även Skarpnäck, Kungens kurva, Kärrtorp via Svedmyra och stora delar av söderort!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten