Skönviksvägen 284

Skönviksvägen 284

Slutpris

4 975 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Skönviksvägen 284


Slutpris
4 975 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Rymlig 4:a med egen p-plats och stor balkong.

Stor härlig lägenhet med det mesta som man vill ha av en förening - låg belåning, ägd mark, egen p-plats med laddstolpe! Ganska unik kombination om du frågar mig.

Lägenheten har en planlösning där kök och vardagsrum hänger ihop till en perfekt sällskapsyta och till detta har man även en stor möblerbar balkong. En detalj som gör lite extra för lägenheten är takhöjden på 2,6 meter!
De tre sovrummen i princip lika stora så här behöver man inte slåss om vilket rum man skall få, alla får plats på bästa sätt. Att man har både duschrum och separat wc är också något som minskar köbildningen på morgonen.
Köket är ett välvårdat originalkök, vilket många uppskattar, med gott om förvaring och bra arbetsytor. Den väl tilltagna matplatsen vid fönstret rymmer hela familjen utan problem.
Det som återstår är att en ny ägare får sätta sin prägel på interiören med egen färgsättning.

Föreningen är liten och familjär med sina 8 lägenheter, samtliga 3-4 rok. Fastigheten är välskött och man äger sin mark vilket tillsammans med en låg belåning om ca 3 400 kr/kvm borgar för en stabil ekonomi.
Ett stort plus är att man har en p-plats som är kopplad till lägenheten så här slipper man stå i kö, under 2023 har man dessutom installerat laddstolpar till varje plats.


Boarea
102 kvm
Avgift
4 391 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-02

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Skönviksvägen såldes av oss 2024-02-02. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Skönviksvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.