Stockholmsvägen 59

Stockholmsvägen 59

Slutpris

4 800 000 kr


Gamla Enskede— Enskede— Stockholm

Stockholmsvägen 59


Slutpris
4 800 000 kr

Gamla Enskede— Enskede— Stockholm

Unik lägenhet härlig balkong! Utsikt över Margaretaparken och över Enskedes vackra villaområde.

Här bor man i en ståtlig fastighet från 1912, mitt i Gamla Enskede med parken utanför porten och med restauranger och café inom kort gångavstånd. Om man vill kan man även ta en promenad genom de vackra villakvarteren och med t-banan är man inne i stan på några minuter.

Lägenheten når man via ett vackert trapphus. Här har man utsikt både över Margaretaparken och över villakvarteret och dessutom har man en balkong där man kan njuta av morgonkaffet i solen.
Planlösningen ger två rymliga och lättmöblerade rum, ett kök med matplats för 4 personer samt ett effektivt planerat duschrum.

Föreningen består av 14 lägenheter som är 2-5 rok och har en belåning om endast 2 636 kr/kvm! Här finns också en grönskande innergård med ett par olika uteplatser och grillmöjlighet. I källaren finns spa med bastu och gym.

Enskede är även känt för sina olika evenemang som Enskede julmarknad, Enskedespelen samt aktiviteter kring Enskede IP. Här finns även många bra restauranger och caféer så här finns alltid saker att göra och människor att träffa!


Boarea
62 kvm
Avgift
3 154 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-21

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Stockholmsvägen såldes av oss 2023-04-21. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Stockholmsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.