Värmbolsvägen 16 / Svedmyra / Enskede / Stockholm

Parhus - nära natur, nära stad

Boarea
120 kvm
Avgift
4 774 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-01-31
Bostaden är såld!

Denna parhus på Värmbolsvägen såldes av oss 2019-01-31. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Värmbolsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lugn, barnvänlig återvändsgata med Bullerbyn-känsla, omgiven av naturen. Huset passar perfekt för en barnfamilj med närhet till flera bra skolor, daghem och kommunikationer i form av två tunnelbanestationer (Svedmyra och Tallkrogen) samt flera bussar. Den mycket uppskattade ICA-affären i området heter BEA och ligger inom nära gångavstånd. Dessutom finns Enskede Idrottsplats, Rackethall samt Ridskola inom cykelavstånd.

Huset har en bra planlösning med ett stort kök, separat tvättstuga, duschrum och vardagsrum i entréplan. En trappa upp finns fyra rymliga sovrum, varav ett stort med fransk balkong. Två av sovrummen har utsikt mot skogen. I mitten av övervåningen finns ett ljust badrum med fönster. Baksidan av huset har sol från lunch till kväll vår-sommar.

Bilen parkerar du i din egen carport tillsammans med cyklar och annan sportutrustning. I anslutning till carporten finns det ett förråd där trädgårdsmöbler, grill och annan trädgårdsutrustning får plats.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten