Vivstavarvsvägen 229

Vivstavarvsvägen 229


Stureby— Enskede— Stockholm

Vivstavarvsvägen 229



Stureby— Enskede— Stockholm

Lugnt barnvänligt läge invid Vivstavarvsparken

Med ett grönområde tvärs över gatan och endast några steg ner en av Enskedes med populära lekparker –Vivstavarvsparken med lekplats, plaskdamm och Sturebys bästa pulkabacke på andra sidan gatan. 


Planlösningen erbjuder ett insynsskyddat våningsplan med öppna sällskapsytor. Här hänger vardagsrum, matrum och kök hop på ett sätt som ger perfekta ytor för sociala sammanhang. Till detta finns även en stor solig altan om 27 kvm där man kan sitta ute och äta middag eller bara njuta av solen.
På samma plan har man även en privat del med tre sovrum, klädkammare och badrum, precis det man vill ha när barnen är små.
Har man större barn som vill ha lite avskildhet finns också möjligheten för dem att bo i entréplanet där man har två sovrum - varav ett med solig uteplats, allrum och duschplats och bastu i tvättstugan.

Tvåbilsgarage där man även får plats med tex cyklar. Utanför garaget finns även möjlighet att parkera två bilar på uppfarten.


Närmast skolor är Stureby och Enskedefältets skola och inom närområdet finns ett flertal förskolor. För större barn finns flera bra aktiviteter med Enskede rackethall, Enskede ridskola, fotboll genom Stureby SK och Enskede IK samt Hammarby friidrott för att nämna några. 

Bra kommunikationer i form av 150 meter till buss 163 som passerar stora delar av söderort samt ca 600 resp 800 meter till Stureby och Svedmyra tunnelbana.


Boarea/biarea
177/27 kvm
Driftkostnad
37 042 kr/år
Tomtarea
625 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-05-15

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Vivstavarvsvägen såldes av oss 2019-05-15. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Vivstavarvsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.