Vivstavarvsvägen 229 / Stureby / Enskede / Stockholm

Lugnt barnvänligt läge invid Vivstavarvsparken

Boarea/biarea
177/27 kvm
Driftkostnad
37 042 kr/år
Totalareal
625 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-05-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Vivstavarvsvägen såldes av oss 2019-05-15. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Vivstavarvsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett grönområde tvärs över gatan och endast några steg ner en av Enskedes med populära lekparker –Vivstavarvsparken med lekplats, plaskdamm och Sturebys bästa pulkabacke på andra sidan gatan. 


Planlösningen erbjuder ett insynsskyddat våningsplan med öppna sällskapsytor. Här hänger vardagsrum, matrum och kök hop på ett sätt som ger perfekta ytor för sociala sammanhang. Till detta finns även en stor solig altan om 27 kvm där man kan sitta ute och äta middag eller bara njuta av solen.
På samma plan har man även en privat del med tre sovrum, klädkammare och badrum, precis det man vill ha när barnen är små.
Har man större barn som vill ha lite avskildhet finns också möjligheten för dem att bo i entréplanet där man har två sovrum - varav ett med solig uteplats, allrum och duschplats och bastu i tvättstugan.

Tvåbilsgarage där man även får plats med tex cyklar. Utanför garaget finns även möjlighet att parkera två bilar på uppfarten.


Närmast skolor är Stureby och Enskedefältets skola och inom närområdet finns ett flertal förskolor. För större barn finns flera bra aktiviteter med Enskede rackethall, Enskede ridskola, fotboll genom Stureby SK och Enskede IK samt Hammarby friidrott för att nämna några. 

Bra kommunikationer i form av 150 meter till buss 163 som passerar stora delar av söderort samt ca 600 resp 800 meter till Stureby och Svedmyra tunnelbana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.