Fyrvaktarkroken 68, 5 tr

Fyrvaktarkroken 68, 5 tr

Slutpris

3 795 000 kr


Enskededalen - Blåsut— Enskededalen— Stockholm

Fyrvaktarkroken 68, 5 tr


Slutpris
3 795 000 kr

Enskededalen - Blåsut— Enskededalen— Stockholm

Genomgående planlösning - balkong - populär förening

Välkommen till denna lägenhet i fint skick med balkong i i Blåsut. Trivsamt boende med en optimal planlösning. Från vardagsrummet nås lägenhetens mysiga balkong i söderläge mot föreningens innergård. Rymligt kök med plats för matgrupp. Sovrummet rymmer en dubbelsäng. Genomgående fint skick med materialval från byggnadsåret 2013. Gott om förvaring i form av klädkammare och garderob i lägenheten samt ytterligare förvaring i källaren. Hissen tar dig direkt ned i garaget.tunnelbana.

Brf Perrongen är en stabil och välskött förening som äger marken och har god ekonomi. Föreningen har en härlig grön innergård med sittgrupper och grill. Familjevänligt läge med Blåsuts T-bana runt hörnet som tar dig till Södermalm på knappt 6 min.

I närheten har du flertalet trevliga restauranger, populära skolor och förskolor samt närbutik. Kort promenad till Globenområdet där det finns gott om shopping, restauranger och matbutiker. Även Tele2 arena och Hovet som erbjuder många spännande evenemang.


Boarea
62.5 kvm
Avgift
4 383 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4
Såld
2023-08-29

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fyrvaktarkroken såldes av oss 2023-08-29. Se alla våra försäljningar i Enskededalen samt även på Fyrvaktarkroken.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sophie Karlsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.