Glasmålarvägen 8

Glasmålarvägen 8

Slutpris

3 320 000 kr


Gamla Enskede— Enskededalen— Stockholm

Glasmålarvägen 8


Slutpris
3 320 000 kr

Gamla Enskede— Enskededalen— Stockholm

Den ultimata renoveringsutmaningen?

Med ett centralt läge nära hemmamatcherna på Tele2-arena finns det en perfekt planerad 3:a med omfattande renoveringsbehov. Här behövs färg, spackel, ett nytt kök, nya golv och mycket mer.

Om man inte skräms av renoveringarna utan ser chansen att skapa sitt eget drömboende så är detta ett verkligen bra tillfälle. Föreningen har en gedigen lista över genomförda renoveringar och en belåning som ligger under genomsnittet i söderort. Till detta kommer även att föreningen har flera lokaler som bidrar till föreningens goda ekonomi. Kommunikationerna är fantastiska med närhet till stora vägar samt t-bana och bussar inom gångavstånd.

Lägenheten har genomgått en första rökluktssanering där man slipat bort yttre skiktet av färg och tapet i vardagsrum och kök. I köket har man även monterat bort köksinredningen. Kvar finns en fin öppen spis och en fransk balkong där man har en fin utsikt längs Guldsmedsvägen och kullen vid dagiset. Dessa utrymmen utgör en fin sällskapsyta för familjen eller för häng med vännerna.
Innanför vardagsrummet finns en passage med två rymliga sovrum, duschrum och klädkammare. Dessa utrymmen utgör en privat sfär, avskilt från sällskapsytorna.


Boarea
67 kvm
Avgift
3 307 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-21

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Glasmålarvägen såldes av oss 2021-10-21. Se alla våra försäljningar i Enskededalen samt även på Glasmålarvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.