Farstavägen 91 / Farsta / Stockholm

Fritt belägen lägenhet i toppskick!

Boarea
64 kvm
Avgift
2 736 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 16 (Hiss finns)
Såld
2020-08-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Farstavägen såldes av oss 2020-08-27. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Farstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En lägenhet för den kräsne! Otroligt fin lägenhet med vacker färgsättning, fina golv och unika snygga lösningar utförda av finsnickare, allt är välrenoverat och snyggt ner till minsta detalj.

Fritt belägen i ett av de unika stjärnformade höghusen invid Farsta centrum, fyra våningar upp har man fri utsikt men också kontakt med grönska i omgivande träd.

Lägenheten har en minutiöst planerad planlösning där alla kvm nyttjas maximalt. Lägenheten har många fina detaljer som planerats noggrant och utförts av finsnickare. I hallen har man tex en platsbyggd möbel med garderob, lådor, plats för skor och en sittyta där man kan sitta och ta på sig skorna, klädkamrarna har genomtänkt förvaring för kläder m.m. och köket är snyggt inrett med köksluckor i fin färgsättning, vitrinluckor, integrerad diskmaskin m.m. Här blir ingen besviken!

Föreningens fastigheter är ett landmärket för Farsta centrum med sin unika stjärnform. Föreningen som sådan har välskötta fastigheter och mycket god ekonomi och inom föreningen finns gemensamhetslokaler som gym/bastu, hobbyrum och övernattningslägenhet.

Inom några minuters promenad har man tillgång till Farsta centrums stora utbud av butiker, gym, restauranger och torghandel. Här finns också tunnelbana och fler busslinjer.

Inom kort avstånd har man även Ågesta med bad, motionsslingor, golfbanor och ridskola och vid Farsta gård finns fotbollsplan, badhus, tennis och skridskoanläggning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Farsta

För de flesta av oss är Farsta känt för sitt stora och mycket uppskattade köpcentrum vilket invigdes redan 1960 och som efter renovering återinvigdes 2000. Område ligger längst ut på södra spetsen av Stockholms kommun och bebyggdes i huvudsak under 50-talets andra hälft utifrån ABC-principen (Arbete, Bostad och Centrum) som är ett begrepp inom svensk stadsplanering, med vilket menades samlad bebyggelse där folk inom korta avstånd skulle kunna bo, arbeta och ha tillgång till butiker, samhällsservice med mera. Farsta Centrum och tunnelbanan invigdes 1960.

Farsta Centrum

Farsta centrum invigdes 1960 och genom åren har det renoverats och anpassats till dagen behov. Här finns allt du kan önska; 150 butiker med mode, teknik, systembolag och mycket mer som restauranger och caféer. Här finns även gott om p-platser för besökare samt goda kommunikationer med tunnelbana och bussar som passerar stora delar av söderort.

Sport och fritid

Närheten till naturen är påtaglig med många grönområden och vackra promenadstråk. Flera fina badplatser finns vid sjöarna Drevviken och Magelungen. För den idrottsintresserade finns Farstahallen med simbassäng, gruppträningssal och gym, tennisklubb, skridsko- och fotbollsanläggning samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår, utegym, badstrand och ridhus. Vintertid plogas sjöarna Drevviken och Magelungen för skridskoåkning och skidspår prepareras längs motionsslingorna i Ågesta. Ågesta golfklubb har en 18-hålsbana av god klass samt en 9-hålsbana som är öppen för pay & play vilket gör att alla kan spela efter egen förmåga. Här finns även restaurang och driving range.

Kommunikationer

Tunnelbanans gröna linje går genom Farsta och tar dig till T-centralen på ca 20 min. Från Farsta Strand går pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på ca 15 min. I anslutning till Farsta går även flera busslinjer som bland annat tar dig till Haninge, Huddinge, Högdalen, Skarpnäck och till Älvsjö via Högdalen.

Skolor och förskolor

I området finns flera förskolor och skolor, exempelvis Friskolan Hästens (årskurs F-5), Farstaängsskolan (årskurs F-5), Magelungsskolan (Årskurs F-6), Farsta Strandskolan (Årskurs F-5) samt Skönstaholmsskolan (årskurs F-1). I Farsta Gymnasiums gamla lokaler huserar efter ombyggnad nu Farsta grundskola med Adolf Fredriks musikklasser, (årskurs 4-9 samt Farstaelever åk F-9, Primaskolan Farsta (Pysslingen), åk 6-9. För mer information om respektive skola, besök www.stockholm.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.