Farstavägen 91

Farstavägen 91


Farsta— Stockholm

Farstavägen 91



Farsta— Stockholm

Fritt belägen lägenhet i toppskick!

En lägenhet för den kräsne! Otroligt fin lägenhet med vacker färgsättning, fina golv och unika snygga lösningar utförda av finsnickare, allt är välrenoverat och snyggt ner till minsta detalj.

Fritt belägen i ett av de unika stjärnformade höghusen invid Farsta centrum, fyra våningar upp har man fri utsikt men också kontakt med grönska i omgivande träd.

Lägenheten har en minutiöst planerad planlösning där alla kvm nyttjas maximalt. Lägenheten har många fina detaljer som planerats noggrant och utförts av finsnickare. I hallen har man tex en platsbyggd möbel med garderob, lådor, plats för skor och en sittyta där man kan sitta och ta på sig skorna, klädkamrarna har genomtänkt förvaring för kläder m.m. och köket är snyggt inrett med köksluckor i fin färgsättning, vitrinluckor, integrerad diskmaskin m.m. Här blir ingen besviken!

Föreningens fastigheter är ett landmärket för Farsta centrum med sin unika stjärnform. Föreningen som sådan har välskötta fastigheter och mycket god ekonomi och inom föreningen finns gemensamhetslokaler som gym/bastu, hobbyrum och övernattningslägenhet.

Inom några minuters promenad har man tillgång till Farsta centrums stora utbud av butiker, gym, restauranger och torghandel. Här finns också tunnelbana och fler busslinjer.

Inom kort avstånd har man även Ågesta med bad, motionsslingor, golfbanor och ridskola och vid Farsta gård finns fotbollsplan, badhus, tennis och skridskoanläggning.


Boarea
64 kvm
Avgift
2 736 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 16 (Hiss finns)
Såld
2020-08-27

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Farstavägen såldes av oss 2020-08-27. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Farstavägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.