Farstavägen 177

Farstavägen 177

Slutpris

2 600 000 kr


Farsta centrum— Farsta— Stockholm

Farstavägen 177


Slutpris
2 600 000 kr

Farsta centrum— Farsta— Stockholm

Ljust och fritt belägen lägenhet med Farsta centrums alla bekvämligheter runt hörnet!

Varmt välkommen till denna ljusa lägenhet med ett bekvämt läge i hjärtat av Farsta centrum! Här har du alla bekvämligheter precis runt hörnet, vilket gör vardagen både smidig och bekväm. När du kommer hem med fulla kassar behöver du inte oroa dig - hissen tar dig enkelt upp till din egna oas.

Lägenheten erbjuder generösa ytor med två rymliga sovrum, ett stort kök med gott om arbetsytor och en härlig balkong där du kan njuta av solen och friska luften. Vardagsrummet har ett stort fönster med en fri utsikt över Storforsplan - här kan du verkligen koppla av utan insyn från grannar. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med en praktisk klädkammare och ett rymligt badrum som kompletterar bostadens bekvämligheter.

Farsta är inte bara ett område med fantastisk shopping, det erbjuder också en mängd andra fördelar. Med cirka 4 minuters promenad till tunnelbanan har du enkel tillgång till hela söderort och bekväm resa till city. Här finns bussar som ger bra tvärförbindelser. Inom gångavstånd hittar du rekreationsmöjligheter som gym, simhall, tennis, hockey, fotboll och till och med golf. För de hästintresserade finns det till och med en ridskola i närheten. Oavsett ålder och intressen finns det något för alla att upptäcka och njuta av här!

Så varför vänta? Den här fantastiska lägenheten är redo att bli ditt nya hem. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäcka allt som väntar på dig i denna livfulla och mångsidiga del av Farsta. Välkommen hem!


Boarea
76 kvm
Avgift
5 452 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-10-30

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Farstavägen såldes av oss 2023-10-30. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Farstavägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.