Forsbackagatan 7 / Farsta / Stockholm

Gavelradhus med 384 kvm lummig tomt, garage och närhet till kommunikationer!

Boarea/biarea
87/29 kvm
Driftkostnad
29 718 kr/år
Tomtarea
384 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-12-15
Bostaden är såld!

Denna radhus på Forsbackagatan såldes av oss 2019-12-15. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Forsbackagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bekvämt och lättskött radhus med en av områdets vackraste tomter. Här har säljaren skapat en underbar och insynsskyddat prakt av blommor och avskärmande grönska vilket gör att man kan njuta i enskildhet.

Invändigt möter man ett praktiskt hus med 2-4 sovrum vilket ger en stor flexibilitet. Här finns även stort kök med utgång till trädgården och ett väl tilltaget vardagsrum med stora fönster och franska balkong samt två eldstäder och stort badrum. Huset har löpande underhållits och har en gedigen lista över genomförda renoveringar.

Upplåtelseformen med äganderätt och friköpt tomt gör att man har kontrollen över sitt hus och man styr sitt äganden själv. På tomten finns ett garage och möjlighet att parkera en bil framför garageporten.

Inom några minuters promenad har man både pendeltåg, tunnelbana och bussar vid Farsta Strand. Pendeltåget tar dig till t-centralen på 15 minuter och tunnelbanan tar dig via söderort och Södermalm till t-centralen på 24 minuter.

Inom cykelavstånd har man Ågesta Golfklubb med restaurang och strax intill ligger Ågesta Ridklubb och Ågesta friluftsgård med utegym, motionsslingor och bad.
Lite längre bort ligger Ågestasjö som är populärt bland fågelskådare och klassat som fågelskyddområde - här finns möjlighet att se upp till 100 olika arter, bla änder, vadare och rovfåglar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Farsta

För de flesta av oss är Farsta känt för sitt stora och mycket uppskattade köpcentrum vilket invigdes redan 1960 och som efter renovering återinvigdes 2000. Område ligger längst ut på södra spetsen av Stockholms kommun och bebyggdes i huvudsak under 50-talets andra hälft utifrån ABC-principen (Arbete, Bostad och Centrum) som är ett begrepp inom svensk stadsplanering, med vilket menades samlad bebyggelse där folk inom korta avstånd skulle kunna bo, arbeta och ha tillgång till butiker, samhällsservice med mera. Farsta Centrum och tunnelbanan invigdes 1960.

Farsta Centrum

Farsta centrum invigdes 1960 och genom åren har det renoverats och anpassats till dagen behov. Här finns allt du kan önska; 150 butiker med mode, teknik, systembolag och mycket mer som restauranger och caféer. Här finns även gott om p-platser för besökare samt goda kommunikationer med tunnelbana och bussar som passerar stora delar av söderort.

Sport och fritid

Närheten till naturen är påtaglig med många grönområden och vackra promenadstråk. Flera fina badplatser finns vid sjöarna Drevviken och Magelungen. För den idrottsintresserade finns Farstahallen med simbassäng, gruppträningssal och gym, tennisklubb, skridsko- och fotbollsanläggning samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår, utegym, badstrand och ridhus. Vintertid plogas sjöarna Drevviken och Magelungen för skridskoåkning och skidspår prepareras längs motionsslingorna i Ågesta. Ågesta golfklubb har en 18-hålsbana av god klass samt en 9-hålsbana som är öppen för pay & play vilket gör att alla kan spela efter egen förmåga. Här finns även restaurang och driving range.

Kommunikationer

Tunnelbanans gröna linje går genom Farsta och tar dig till T-centralen på ca 20 min. Från Farsta Strand går pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på ca 15 min. I anslutning till Farsta går även flera busslinjer som bland annat tar dig till Haninge, Huddinge, Högdalen, Skarpnäck och till Älvsjö via Högdalen.

Skolor och förskolor

I området finns flera förskolor och skolor, exempelvis Friskolan Hästens (årskurs F-5), Farstaängsskolan (årskurs F-5), Magelungsskolan (Årskurs F-6), Farsta Strandskolan (Årskurs F-5) samt Skönstaholmsskolan (årskurs F-1). I Farsta Gymnasiums gamla lokaler huserar efter ombyggnad nu Farsta grundskola med Adolf Fredriks musikklasser, (årskurs 4-9 samt Farstaelever åk F-9, Primaskolan Farsta (Pysslingen), åk 6-9. För mer information om respektive skola, besök www.stockholm.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.