Forshagagatan 66

Forshagagatan 66

Slutpris

4 575 000 kr


Farsta— Stockholm

Forshagagatan 66


Slutpris
4 575 000 kr

Farsta— Stockholm

Högst upp i huset - Underbar sydvästvänd balkong - Stor 4:a med öppen planlösning!

På Forshagagatan 66 tar man hissen högst upp i huset och möts av en stor 4:a om 107 kvm helt insynsskyddad och med härlig utsikt i sydvästläge. Snygga ytskikt, renoverat kök och två badrum är några av attributen här. På kort gångavstånd ligger Farsta centrum och t-banan. Planlösningen är mycket bra och skulle även om så önskas kunna disponeras som en mindre 5:a.

Att lägenheten ligger högst upp i huset och har ett skogparti utanför köksfönster och balkong gör att man verkligen känner att man är skyddad. Solen lägger sig på balkongen på förmiddagen och fortsätter hela dagen fram mot kvällen. Föreningen består av två hus byggda 1996 och är i gott skick med tvättstuga i varje hus, gemensamhetslokal, garage som sammanlänkar husen samt förstås hiss. Närheten till skog och natur är slående, på inte så många minuter når man Magelugnen och vackra löp- och promenadstråk samt självklart Farstastrandsbadet som är mycket populärt nyrenoverat sommarnöje. Farsta centrum är ett av Södra Stockholms mest kompletta och levande centrum. Lägg därtill närheten till pendeltåg, många busslinjer som korsar Söderort och kranskommunerna samt t-banan som tar ca 20 minuter till staden - Farsta är rätt ställe att flytta till!

Välkommen hem till Forshagagatan 66 och den största lägenheten högst upp i huset!


Boarea
107 kvm
Avgift
4 397 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-01-21

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Forshagagatan såldes av oss 2022-01-21. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Forshagagatan.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.