Rottnerosbacken 261

Rottnerosbacken 261

Slutpris

5 900 000 kr


Farsta— Stockholm

Rottnerosbacken 261


Slutpris
5 900 000 kr

Farsta— Stockholm

60-talet när det är som bäst - Vackert radhus i underbar miljö nära Farsta C!

Nu har vi chansen att få visa upp ett vackert radhus beläget på Rottnerosbacken 261! Här har inte tiden stått stilla, men många gamla detaljer har hängt med tillsammans med vacker renovering och känsla. Bergvärmepump och låga driftskostnader. På både fram- och baksida är det vackra uteplatser som är uppväxta och har fruktträd och planteringar i mängder. De tre planen inrymmer idag 3 sovrum, men kan enkelt disponeras om till ytterligare ett eller två rum om så önskas. Kök och vardagsrum på entreplan i kontakt med varandra. Nedre plans vardagsrum har en öppen spis. Marken innehas med tomträtt med avtal till 2027.

På Rottnerosbacken har alla radhus eget garage i länga, samt dessutom parkeringsmöjligheter under bar himmel. På gatan är det fri parkering. Flera trevliga gångstråk leder ner mot Farsta respektive Hökarängen, så t-banan är bara 7-8 minuter bort och tar dig till city på ca 20 minuter. Hökarängen är populärt för sina caféer och bagerier samt trevliga gågata - Farsta centrum är ett fullservicecentrum med tillgång till "allt"! Närhet till Magelungen och flera badplatser. Välkommen till denna storstadsdröm i ett helt avskiljt och barnvänligt område!


Boarea/biarea
130/25 kvm
Driftkostnad
42 859 kr/år
Tomtarea
223 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-06-10

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna radhus på Rottnerosbacken såldes av oss 2020-06-10. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Rottnerosbacken.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.