Rottnerosbacken 261 / Farsta / Stockholm

60-talet när det är som bäst - Vackert radhus i underbar miljö nära Farsta C!

Slutpris
5 900 000 kr
Boarea/biarea
130/25 kvm
Driftkostnad
42 859 kr/år
Tomtarea
223 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-06-10
Bostaden är såld!

Denna radhus på Rottnerosbacken såldes av oss 2020-06-10. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Rottnerosbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi chansen att få visa upp ett vackert radhus beläget på Rottnerosbacken 261! Här har inte tiden stått stilla, men många gamla detaljer har hängt med tillsammans med vacker renovering och känsla. Bergvärmepump och låga driftskostnader. På både fram- och baksida är det vackra uteplatser som är uppväxta och har fruktträd och planteringar i mängder. De tre planen inrymmer idag 3 sovrum, men kan enkelt disponeras om till ytterligare ett eller två rum om så önskas. Kök och vardagsrum på entreplan i kontakt med varandra. Nedre plans vardagsrum har en öppen spis. Marken innehas med tomträtt med avtal till 2027.

På Rottnerosbacken har alla radhus eget garage i länga, samt dessutom parkeringsmöjligheter under bar himmel. På gatan är det fri parkering. Flera trevliga gångstråk leder ner mot Farsta respektive Hökarängen, så t-banan är bara 7-8 minuter bort och tar dig till city på ca 20 minuter. Hökarängen är populärt för sina caféer och bagerier samt trevliga gågata - Farsta centrum är ett fullservicecentrum med tillgång till "allt"! Närhet till Magelungen och flera badplatser. Välkommen till denna storstadsdröm i ett helt avskiljt och barnvänligt område!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Farsta

För de flesta av oss är Farsta känt för sitt stora och mycket uppskattade köpcentrum vilket invigdes redan 1960 och som efter renovering återinvigdes 2000. Område ligger längst ut på södra spetsen av Stockholms kommun och bebyggdes i huvudsak under 50-talets andra hälft utifrån ABC-principen (Arbete, Bostad och Centrum) som är ett begrepp inom svensk stadsplanering, med vilket menades samlad bebyggelse där folk inom korta avstånd skulle kunna bo, arbeta och ha tillgång till butiker, samhällsservice med mera. Farsta Centrum och tunnelbanan invigdes 1960.

Farsta Centrum

Farsta centrum invigdes 1960 och genom åren har det renoverats och anpassats till dagen behov. Här finns allt du kan önska; 150 butiker med mode, teknik, systembolag och mycket mer som restauranger och caféer. Här finns även gott om p-platser för besökare samt goda kommunikationer med tunnelbana och bussar som passerar stora delar av söderort.

Sport och fritid

Närheten till naturen är påtaglig med många grönområden och vackra promenadstråk. Flera fina badplatser finns vid sjöarna Drevviken och Magelungen. För den idrottsintresserade finns Farstahallen med simbassäng, gruppträningssal och gym, tennisklubb, skridsko- och fotbollsanläggning samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår, utegym, badstrand och ridhus. Vintertid plogas sjöarna Drevviken och Magelungen för skridskoåkning och skidspår prepareras längs motionsslingorna i Ågesta. Ågesta golfklubb har en 18-hålsbana av god klass samt en 9-hålsbana som är öppen för pay & play vilket gör att alla kan spela efter egen förmåga. Här finns även restaurang och driving range.

Kommunikationer

Tunnelbanans gröna linje går genom Farsta och tar dig till T-centralen på ca 20 min. Från Farsta Strand går pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på ca 15 min. I anslutning till Farsta går även flera busslinjer som bland annat tar dig till Haninge, Huddinge, Högdalen, Skarpnäck och till Älvsjö via Högdalen.

Skolor och förskolor

I området finns flera förskolor och skolor, exempelvis Friskolan Hästens (årskurs F-5), Farstaängsskolan (årskurs F-5), Magelungsskolan (Årskurs F-6), Farsta Strandskolan (Årskurs F-5) samt Skönstaholmsskolan (årskurs F-1). I Farsta Gymnasiums gamla lokaler huserar efter ombyggnad nu Farsta grundskola med Adolf Fredriks musikklasser, (årskurs 4-9 samt Farstaelever åk F-9, Primaskolan Farsta (Pysslingen), åk 6-9. För mer information om respektive skola, besök www.stockholm.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.