Helmers väg 4

Helmers väg 4

Slutpris

1 300 000 kr


Gräddö— Norrtälje

Helmers väg 4


Slutpris
1 300 000 kr

Gräddö— Norrtälje

Gräddö / Nyängen - centralt bra läge

Nu finns möjlighet att centralt i Gräddö förvärva en tomt med kommunalt vatten och avlopp (anslutningsavgiften bekostas av köparen). Fin plan trädgårdstomt med gräsmattor, perenner, fruktträd och häckar. Fastigheten har utomplanbestämmelser, vilket innebär att du kan utforma ditt drömboende i samråd med byggnadsnämnden. Väg i anslutning till fastigheten och el i dess närhet. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns. Till tomten hör också båtplats och gemensam badplats ca 300 m.

I Gräddö finns Ica-butik, sommarcafé, båtmack och marina. På Rådmansö finns även grundskola (F-6). Utöver det finner du här Roslagens finaste skärgård med många fina badöar och stränder. Härifrån utgår du till en fantastisk skärgård, med båt kommer du direkt ut i Lidöfjärden och Roslagens unika skärgård. Vid Räfsnäs brygga finns glasskiosk och passbåtar som tar dig ut till populära öar med skärgårdskrogar som Fejan, Tjockö, Lidö och Arholma. Buss ca 300 m som går flera gånger dagligen och 15 min med bil till Norrtälje.

Åk ut och titta på egen hand på tomten och upptäck området.


Tomtarea
1 885 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE GRÄDDÖ 1:48
Såld
2022-07-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna tomt på Helmers väg såldes av oss 2022-07-12. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Helmers väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.