Västanvik Dragonvägen 17

Västanvik Dragonvägen 17

Slutpris

2 100 000 kr


Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Västanvik Dragonvägen 17


Slutpris
2 100 000 kr

Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Ett hus att njuta av!

Välkommen till Dragonvägen 17, ett stilfullt och renoverat hus i populära Västanvik!

Här välkomnas du av ett nyrenoverat hus som är extremt välplanerat. Här erbjuds en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt utgång till den härliga altanen. Huset har hög komfort med ett välutrustat kök, duschrum med ny separett samt en perfekt planlösning. Intill huset finns stor nybyggd altan som under sommaren blir en förlängning av huset, det är här du kommer hänga varma sommardagar! Intill altanen finns nybyggd bastu samt utedusch och spabad!
Solig och barnvänlig trädgårdstomt i rakt söderläge som bjuder på sol från morgon till kväll. På den stora altanen utan insyn njuter du av solens strålar och den fina utsikten över trädgården som har ett väldigt privat läge.
Husets placering i området är mycket bra och du tar dig lätt från tomten ner till Västanviks samfällighets centrumanläggning. Där du finner klubbhus, kiosk, fotbollsplan, tennisbana och poolområde med 25-meters bassäng och barnpool. Här ordnas varje sommar en populär simskola för områdets alla barn. Här brukar man även anordna ett traditionellt midsommarfirande, grillkvällar mm. Se samfällighetens hemsida: http://vastanvik.se/

Till Rådmansö tar du dig enkelt med bil via E18. Från Stockholm är det ca 1h bilväg. Huset är beläget på Västanvik Södra, som har ett lugnt och fridfullt läge i området. Mataffär finns i Gräddö samt på vägen ut vid Vreta-Handel. I Södersvik finns det populära bageriet, Rådmansö bageri, där du kan lyxa till det på dina lediga dagar med färska frukostfrallor eller varför inte fikabröd till dagens utflykt. Det är ca två mil till Norrtälje stadskärna.
Det finns flera badstränder i omgivningarna. Prova gärna den omtyckta sandstranden i Lötaviken, på promenadavstånd och med fantastisk kvällssol. Ett dopp vid den lilla insjön Tillsmaren är populärt då vattnet där värms upp snabbare. I närheten (7 km) finns också det populära havsbadet i Kapellskär.
Samfälligheten har flera hamnar. Den största är Vretahamnen, med stor brygganläggning och båtplats att hyra. Med egen båt kommer du snabbt ut i vår finaste skärgård och kan hitta många fina badklippor. Från Räfsnäs och Gräddö går passbåtar till Söderöra, Blidö, Arholma m.m. Vill du ta en tur över till Åland, finns färjan från Kapellskär. Det finns massor i ditt närområde att upptäcka med fantastiska stigar och en sagolik natur. Vill du ha mer tips på vad som finns att göra? Fråga mig Maria Strömbäck, din lokala mäklare på Rådmansö. SL busshållplats finns ca 1 kilometer från huset. Området ligger inom verksamhetsområdet för kommunalt vatten och avlopp och är draget till tomtgräns. För detta tillkommer en anslutningsavgift. Läs mer under vatten och avlopp.

Varmt välkommen på visning !


Boarea
46 kvm
Driftkostnad
10 700 kr/år
Tomtarea
2 514 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-06-21

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Västanvik Dragonvägen såldes av oss 2022-06-21. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Västanvik Dragonvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.