Koholma byväg 32

Koholma byväg 32


Koholma— Gräddö— Norrtälje

Koholma byväg 32



Koholma— Gräddö— Norrtälje

Högt belägen fastighet med storslagen utsikt över havet!

Välkomna till denna stora fastighet på hela 14 140 kvm som erbjuder en magisk utsikt över öppna havet och sol hela dagen. Här ingår det båtplats med del i brygga samt en egen sjöbod i fastigheten. Fina badmöjligheter från bryggorna och stranden
Högt beläget över Koholma viken står huvudbyggnaden som mäter 110 kvm och byggdes 1999 med en tillbyggnad 2005. Här är det permanent standard för vistelse året runt med borrad brunn som ger vatten sommar som vinter.

Huset riktar sig mot havet med rymlig altan för utemöbler och ett inglasat uterum som byggdes 2014. På fastigheten finns också ett gästhus på 27 kvm för extra sovplatser samt ett pentry och vattentoalett. Stort växthus för den som gillar odlingar samt en äldre lada som fungerar utmärkt till förvaring. Stora gräsytor för lek och umgänge med sol morgon till kväll. Även egna blåbär och kantareller finns att plocka på tomten.

Huvudbyggnad fördelar sig på 5 rum och kök. Det finns 4 sovrum med olika storlekar som har våningssängar och dubbelsängar. Badrum med bastu, dusch, wc och tvättställ. Tvättstuga med egen grovingång och är rustat med tvättmaskin, arbetsbänk och diskho. Intill tvättstuga ligger en klädkammare som enkelt kan användas som kontor eller extra sovrum. Köket som är fullt utrustat är i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här har ni utgång till altanen och det inglasade uterummet. Braskaminen i vardagsrummet ses från både kök och vardagsrum och ger en extra mysig känsla samt uppvärmning.

I Koholma får ni det härliga lugnet från en stressig vardag med en egen bykänsla. Kortare avstånd till både kapellskär där jag rekommenderar ett besök till Riddersholms udde för bad och samkväm. Ca 5 min bort så är ni i Gräddö som har en stor marina, fikaställen samt mat.
Restiden till Stockholm är ca 1,15h och till Norrtälje stadskärna ca 25 min.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
34 542 kr/år
Tomtarea
14 140 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-08-21

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Koholma byväg såldes av oss 2023-08-21. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Koholma byväg.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.