Kvarnsands strandväg 8

Kvarnsands strandväg 8

Slutpris

3 000 000 kr


Fjällbostrand— Grisslehamn— Norrtälje

Kvarnsands strandväg 8


Slutpris
3 000 000 kr

Fjällbostrand— Grisslehamn— Norrtälje

Havsutsikt vid Kvarnsandsbadet

Precis vid det magiskt vackra Kvarnsandsbadet ligger detta vinterbonade fritidshus om 46 kvm med vattentoalett på en lättskött trädgårdstomt om 1625 kvm med havsutsikt över stranden.

Huset om 46 kvm har de senaste åren byggts till med ett rymligt sovrum och ett nytt badrum med dusch, handfat tvättmaskin och vattentoalett. I den äldre delen finner vi kök och vardagsrum i öppen planlösning med spis, vedspis, kyl och diskho samt rejäl matplats för fyra till sex personer. Framför huset möter en stor altan i söder med utsikt mot stranden och havet. Byggrätten för fastigheten är 80 plus 40 kvm vilket ger möjlighet till framtida expansion. Huset har bredband via fiber, åretruntvatten och ordnat avlopp för WC till 3-kammarbrunn.

Den härliga tomten ligger vackert belägen med havsutsikt och direkt anslutning till stranden där man även har möjlighet att hyra båtplats för 400kr/år. Här är det stora gräsytor för lek och spel, lättskötta planteringar och en liten bäck som rinner över tomten. På tomten finns en liten gäststuga om ca 8 kvm med altan, ett förråd om ca 10 kvm samt ett uthus.

Kvarnsand är en av Roslagens finaste badstränder med sanddynor som för tankarna till utlandet, fri horisont mot Ålands hav och vacker skärgårdsnatur. Från huset är det ca 2 km till sommaridyllen Grisslehamn med flera restauranger, café, fiskaffär, ICA nära, museum, SL buss och Ålandsbåt. Vackra promenadvägar längs havet tar dig till sommarens smultronställen.

Välkommen till Kvarnsand


Boarea
46 kvm
Tomtarea
1 625 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-07-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Kvarnsands strandväg såldes av oss 2024-07-25. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Kvarnsands strandväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.