Brantes väg 14 / Tomta / Grisslehamn / Norrtälje

Strålande sjöutsikt i västerläge

Slutpris
4 700 000 kr
Boarea
68 kvm
Tomtarea
5 897 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på brantes väg såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på brantes väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tomta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med strålande vacker sjöutsikt över Väddöviken i perfekt västerläge ligger detta fina vinterbonade fritidshus om 68 kvm på en stor avskild trädgårdstomt om 5897 kvm längst in på en återvändsgata.

Den vackra gårdsbilden bjuder på flera hus från tidigt 1800-tal och fram till idag. Här finns ett vackert gästhus om ca 30 kvm fördelat på 1 rok plus vidbyggt förråd. En timrad grillstuga om ca 10 kvm med pentry. En lada/snickarbod om ca 30 kvm, bastuhus om 15 kvm med bastu, dusch, handfat och vattentoalett. Ett uthus/förråd om ca 10 kvm samt en carport med förråd och plats för två bilar. Huset har två stora sovrum och allrum med vacker sjöutsikt på övre plan och ett stort kök, toalett samt vardagsrum med kakelugn på nedre plan. Här har man bevarat den lantliga känslan i det stora bondköket med vedspis, fina trägolv, kakelugn och vacker sjöutsikt samtidigt som man har modern standard med luft/luft värmepumpar och vattentoalett med ordnat avlopp.

Den stora tomten ligger lugnt belägen längst in på återvändsgata med endast en granne och med vacker utsikt över väddöviken i perfekt västerläge med kvällssol. Ungefär halva tomten disponeras som trädgårdstomt med stora fina gräsytor för lek och spel samt vackra uppvuxna frukt och prydnadsträd, bärbuskar och en liten köksträdgård. Den andra halvan av tomten består av naturmark som troligtvis går att stycka av till ytterligare en tomt i framtiden.

Från tomten kan man nå vattnet med möjlighet till bad bara ca 75 m bort via en stig. Ca 400m till Buss SL637 som trafikerar Stockholm/Norrtälje. Ca 4,5 km till sommaridyllen Grisslehamn som bjuder på marina, restauranger, åretruntöppen ICA butik, fiskaffärer, SPA hotell, tennisbanor och Ålandsbåt.

Då fastigheten är ett dödsbo säljs den med friskrivningsklausul.

Välkommen till ett fantastiskt sommarhus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.