Brantes väg 14

Brantes väg 14

Slutpris

4 700 000 kr


Tomta— Grisslehamn— Norrtälje

Brantes väg 14


Slutpris
4 700 000 kr

Tomta— Grisslehamn— Norrtälje

Strålande sjöutsikt i västerläge

Med strålande vacker sjöutsikt över Väddöviken i perfekt västerläge ligger detta fina vinterbonade fritidshus om 68 kvm på en stor avskild trädgårdstomt om 5897 kvm längst in på en återvändsgata.

Den vackra gårdsbilden bjuder på flera hus från tidigt 1800-tal och fram till idag. Här finns ett vackert gästhus om ca 30 kvm fördelat på 1 rok plus vidbyggt förråd. En timrad grillstuga om ca 10 kvm med pentry. En lada/snickarbod om ca 30 kvm, bastuhus om 15 kvm med bastu, dusch, handfat och vattentoalett. Ett uthus/förråd om ca 10 kvm samt en carport med förråd och plats för två bilar. Huset har två stora sovrum och allrum med vacker sjöutsikt på övre plan och ett stort kök, toalett samt vardagsrum med kakelugn på nedre plan. Här har man bevarat den lantliga känslan i det stora bondköket med vedspis, fina trägolv, kakelugn och vacker sjöutsikt samtidigt som man har modern standard med luft/luft värmepumpar och vattentoalett med ordnat avlopp.

Den stora tomten ligger lugnt belägen längst in på återvändsgata med endast en granne och med vacker utsikt över väddöviken i perfekt västerläge med kvällssol. Ungefär halva tomten disponeras som trädgårdstomt med stora fina gräsytor för lek och spel samt vackra uppvuxna frukt och prydnadsträd, bärbuskar och en liten köksträdgård. Den andra halvan av tomten består av naturmark som troligtvis går att stycka av till ytterligare en tomt i framtiden.

Från tomten kan man nå vattnet med möjlighet till bad bara ca 75 m bort via en stig. Ca 400m till Buss SL637 som trafikerar Stockholm/Norrtälje. Ca 4,5 km till sommaridyllen Grisslehamn som bjuder på marina, restauranger, åretruntöppen ICA butik, fiskaffärer, SPA hotell, tennisbanor och Ålandsbåt.

Då fastigheten är ett dödsbo säljs den med friskrivningsklausul.

Välkommen till ett fantastiskt sommarhus!


Boarea
68 kvm
Tomtarea
5 897 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på brantes väg såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på brantes väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.