Byholmavägen 111

Byholmavägen 111

Slutpris

5 350 000 kr


Centrala Grisslehamn— Grisslehamn— Norrtälje

Byholmavägen 111


Slutpris
5 350 000 kr

Centrala Grisslehamn— Grisslehamn— Norrtälje

Vinterbonat, pool och havsutsikt

Med vacker havsutsikt och promenadavstånd till sommaridyllen Grisslehamn ligger denna arkitektritade sommardröm om 83 kvm plus loft på en prunkande trädgårdstomt om 2 726 kvm med endast en granne och direkt anslutning till klipporna och den skyddade viken med båtplatser och bad.

Det arkitektritade huset är vinterbonat, har hög standard och väl utnyttjade utrymmen. Här bjuds man på ett stort vardagsrum med ädelträpanel och en infälld braskamin i den stora murade skorstenen. Här finns även ett renoverat arbetskök med moderna vitvaror, badrum med WC, allrum och fyra bra sovrum varav två är på övre plan. Från allrummet stiger man ut på den fina stensatta uteplatsen med magiskt vacker havsutsikt och anslutning till klipporna och badet med en liten stig. Huset har borrad brunn med ny reningsanläggning från 2022 samt ordnat avlopp till minireningsverk från 2020.

Den fina insynsskyddade tomten bjuder på stora plana gräsytor för lek och spel, vackra planteringar och ett härligt poolområde med uppvärmd pool (renoverad 2004) om 8x4m, utedusch, bastu och fint soldäck. På tomten finns även ett mysigt gästhus om ca 10 kvm, ett garage från 2006 med gjuten platta och två mindre förråd.

Från tomten når man enkelt klipporna bara ett 50 tal meter bort med milsvid havsutsikt och den skyddade viken där möjlighet finns att bada och ha en båt. Här bor man lugnt, privat och avskilt vid havet, men samtidigt bara femton minuters promenad från den populära sommaridyllen Grisslehamn med restauranger, affärer, fiskehamn, Spahotell, gästhamn, museum, Ålandsbåt, tennis och padelbanor. Det är ca 1,3 km till SLbuss637 mot Stockholm/Norrtälje,

Välkommen!


Boarea
83 kvm
Driftkostnad
37 655 kr/år
Tomtarea
2 726 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-04-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Byholmavägen såldes av oss 2023-04-25. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Byholmavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.