Kolskäret 39 / Kolskär / Grisslehamn / Norrtälje

Sjöställe utan kompromisser

Slutpris
6 040 000 kr
Boarea/biarea
75/32 kvm
Driftkostnad
20 165 kr/år
Totalareal
1 500 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Kolskäret såldes av oss 2019-06-01. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Kolskäret

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kolskär är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta fantastiska sjöställe om 75 kvm 10 meter från vattnet med båthus, brygga och strand i skyddat söderläge samt vacker utsikt och solnedgång över Singöfjärden i norr på en 1500 kvm stor tomt.

Huset som renoverats och byggts ut under slutet av 80-talet har tre sovrum och vardagsrum med magisk utsikt över vattnet, bryggan, båthuset och stranden. Köket har vita köksskåp, spis och dubbel kyl/frys samt fönster med vacker sjöutsikt, badrum med vattentoalett, dusch och handfat samt ett inglasat uterum med strålande havsutsikt i söder och väster. Från uterummet når man en härlig altan i soligt och skyddat sydvästläge och vid entrén finns en altan under tak i österläge med vacker utsikt.

Båthuset som ligger i ett skyddat och fint söderläge har bra vattendjup och möjlighet att hissa upp en båt. Vidbyggt till båthuset finns bryggor på båda sidor där du både kan förtöja en båt och bada direkt från bryggan. I söder finns även en naturlig strand och fina klippor för solbad. Tomten består av fina plana gräsytor, skyddande buskage och en del mindre lättskötta planteringar.

Läget med strandlinje i både norr och söder och mindre än 3 km från sommaridyllen Grisslehamn är perfekt. Hit tar du dig enkelt från Norrtälje/Stockholm med buss 637 som stannar ca 500m från huset eller med bil ända in på tomten. I Grisslehamn finns både ICA butik, restauranger, fiskaffärer, bensinmack m.m. Här finns också seglarskola, tennisbana, minigolf, Ålandsbåt och ett stort nybyggt SPA hotell.

Välkommen till ett riktigt drömställe

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration