Kolskäret 39

Kolskäret 39

Slutpris

6 040 000 kr


Kolskär— Grisslehamn— Norrtälje

Kolskäret 39


Slutpris
6 040 000 kr

Kolskär— Grisslehamn— Norrtälje

Sjöställe utan kompromisser

Välkomna till detta fantastiska sjöställe om 75 kvm 10 meter från vattnet med båthus, brygga och strand i skyddat söderläge samt vacker utsikt och solnedgång över Singöfjärden i norr på en 1500 kvm stor tomt.

Huset som renoverats och byggts ut under slutet av 80-talet har tre sovrum och vardagsrum med magisk utsikt över vattnet, bryggan, båthuset och stranden. Köket har vita köksskåp, spis och dubbel kyl/frys samt fönster med vacker sjöutsikt, badrum med vattentoalett, dusch och handfat samt ett inglasat uterum med strålande havsutsikt i söder och väster. Från uterummet når man en härlig altan i soligt och skyddat sydvästläge och vid entrén finns en altan under tak i österläge med vacker utsikt.

Båthuset som ligger i ett skyddat och fint söderläge har bra vattendjup och möjlighet att hissa upp en båt. Vidbyggt till båthuset finns bryggor på båda sidor där du både kan förtöja en båt och bada direkt från bryggan. I söder finns även en naturlig strand och fina klippor för solbad. Tomten består av fina plana gräsytor, skyddande buskage och en del mindre lättskötta planteringar.

Läget med strandlinje i både norr och söder och mindre än 3 km från sommaridyllen Grisslehamn är perfekt. Hit tar du dig enkelt från Norrtälje/Stockholm med buss 637 som stannar ca 500m från huset eller med bil ända in på tomten. I Grisslehamn finns både ICA butik, restauranger, fiskaffärer, bensinmack m.m. Här finns också seglarskola, tennisbana, minigolf, Ålandsbåt och ett stort nybyggt SPA hotell.

Välkommen till ett riktigt drömställe


Boarea/biarea
75/32 kvm
Driftkostnad
20 165 kr/år
Tomtarea
1 500 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Kolskäret såldes av oss 2019-06-01. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Kolskäret.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.