Nordkapsstigen 1

Nordkapsstigen 1

Slutpris

3 650 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Nordkapsstigen 1


Slutpris
3 650 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Toppfräscht nära tennisbana, bad och båtplats

Välkommen till detta toppfräscha fritidshus om 82 kvm med renoverat kök och badrum med vattentoalett på en plan och solig trädgårdstomt om 2231 kvm nära tennisbana, bad, båtplats med sjöbod och sommaridyllen Grisslehamn.

Huset som genomgått en omfattande renovering de senaste tre åren har ett nytt välutrustat Ikea-kök med inbyggda vitvaror och rymlig matplats framför fönstret. Det stora vardagsrummet bjuder på ljusa fräscha ytskikt, murad öppen spis och fönster åt tre håll samt utgång till den stora soliga altanen i väster delvis under tak. Badrummet som renoverades 2019 har kakel och klinkers, dusch, handfat och vattentoalett med ordnat avlopp. Här finns även två stora sovrum med ljusa ytskikt.

Den stora plana tomten har fina gräsytor för lek och spel och ett fint solläge från morgon till kväll. Här finns även en fin gäststuga om ca 20 kvm med sovrum och vardagsrum samt en snickarbod om ca 10 kvm. Från tomten når man enkelt föreningens egna tennisbana bara ca 100m från tomten, badstranden ca 400m bort och båtplatsen vid den delade bryggan med del i sjöbod ca 450 m från huset. I området finns dessutom flera olika badstränder och vackra klippor mot Singöfjärden.

Från huset är det ca 1,4 km till centrala Grisslehamn som är en sommarmetropol med åretruntöppen ICA-butik, flera restauranger, café, fiskaffär, tennisbana, paddelbana, seglarskola m.m. För den kulturintresserade finns här Albert Engström museum och ateljén som ligger vackert belägen vid havet bredvid en vacker havsstrand. Härifrån går även båtarna till Åland dit man kan ta en dagsutflykt. Ca 1,5 km från huset stannar SL-buss 637 mot Stockholm/Norrtälje.

Välkommen på visning


Boarea
82 kvm
Driftkostnad
22 202 kr/år
Tomtarea
2 231 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-04-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Nordkapsstigen såldes av oss 2021-04-14. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Nordkapsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.