Söderhusvägen 5

Söderhusvägen 5

Slutpris

2 200 000 kr


Söderby— Grisslehamn— Norrtälje

Söderhusvägen 5


Slutpris
2 200 000 kr

Söderby— Grisslehamn— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus i härlig bymiljö

Mitt i Söderby med en härlig bymiljö och närhet till både affär, buss, bad och brygga ligger detta fräscha och välvårdade, vinterbonade fritidshus om 73 kvm med optimal planlösning på en plan, fin och prunkande trädgårdstomt om 1 515 kvm.

Huset som är från 1986 har en helt optimal planlösning med tre bra sovrum, kök och vardagsrum i öppen plan med ljusa fräscha ytskikt, vackra påkostade ekgolv, braskamin och utgång till altaner i både öster och väster. Badrummet har dusch, handfat tvättmaskin och vattentoalett till ordnat avlopp.

Den fina tomten har stora, plana gräsytor för lek och spel och skyddande buskar och häckar med storslagen blomsterprakt med rosor, syrener, kaprifol, schersmin, pion och massor av perenna växter. Här finns även ett gästhus om ca 10 kvm samt ett uthus/förråd om ca 18 kvm.

Tomten ligger i en helt underbar bymiljö med blandad bebyggelse, gamla torp och nybyggda hus, bofasta och sommargäster i röda stugor bakom vackra stenmurar och gärdsgårdar. Läget är det bästa tänkbara med endast några hundra meter till både buss, bad, brygga och affär. Här bor du enkelt och bekvämt i ett välvårdat och modernt hus i bästa läge.

Välkommen


Boarea
73 kvm
Driftkostnad
14 309 kr/år
Tomtarea
1 515 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på söderhusvägen såldes av oss 2020-04-15. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på söderhusvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.