Ada Nilssons gata 5 / Fruängen / Hägersten / STOCKHOLM

Gavellägenhet mot naturen i soligt läge!

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
4 117 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-02-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ada Nilssons Gata såldes av oss 2017-02-22. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Ada Nilssons Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gavellägenhet högt upp i huset i fritt, ostört läge mot skogsparti! Vardagsrummet är det trivsamma hjärtat i lägenheten med öppen planlösning mot köket och utgång till balkongen. Med sitt sydvästläge får du maximalt solflöde där balkongen ger plats för avkoppling i solstolen eller en kvällsmiddag för fyra. Lägenheten är rymlig med stort badrum med kar, två sovrum i privat läge och ett stilrent kök. Barnvänlig gräsyta med liten lekpark för busiga barn samt en gemensam grillplats nedanför huset.

10 minuters gångavstånd till Fruängens centrum med T-bana och stort serviceutbud. Bussarna utanför går mot Huddinge och Älvsjö station.

Välkommen till en välplanerad visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration