Ada Nilssons gata 11, vån 7/7 / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 415 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ada Nilssons Gata såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Ada Nilssons Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Milsvid utsikt högst upp i huset och med ett underbart ljusflöde finner du denna sociala tvåa. Inglasad balkong i sydvästläge och med den öppna planlösningen får du en naturlig plats för umgänge i kök och vardagsrum. Risken är stor att du alltför ofta får gäster som vill njuta av din utsikt! Ett tjusigt stort badrum och ett sovrum på gaveln gör boendet komplett med maximal livskvalitet. Här uppe bland molnen kommer du att stormtrivas!

Stabil förening med låg skuldsättning per kvm. Extra amorteringar på lånen har gjorts de senaste åren och inför 2019 sänktes avgiften med 3%. TV och bredband från Telia ingår i avgiften.
Utmärkta kommunikationer med 10 minuters gångavstånd till Fruängens centrum med T-bana och stort serviceutbud. Bussar utanför mot Huddinge och Älvsjö station.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.