Anna Sandströms Gata 22, 1 tr

Anna Sandströms Gata 22, 1 tr

Slutpris

3 390 000 kr


Fruängen— Hägersten— STOCKHOLM

Anna Sandströms Gata 22, 1 tr


Slutpris
3 390 000 kr

Fruängen— Hägersten— STOCKHOLM

4:a med rolig förändringspotential!

Spännande projekt för den händige säljes på uppdrag av brf Damhandsken! En riktig renoveringspärla att sätta din egen prägel på! Trivsam och välplanerad fyra som har alla bra kvaliteter en bostad ska ha såsom låg månadsavgift, gavelläge, vardagsrum med fönster på två väggsidor och fiskbensparkett i original, stor balkong med kvällssol, tre bra sovrum som ligger åtskilda från varandra, gästtoalett samt klädkammare. Lägenheten är lugnt belägen med fönster mot föreningens lummiga innergård respektive en grön allmänning. I källaren till detta hus finns tvättstugan, barnvagnsrum finns i entrén och cykelrum runt hörnet. Till lägenheten hör ett källarförråd och en matkällare. I månadsavgiften ingår kabel-tv från Com Hem om ca 17 kanaler.

Tryggt boende i en av Fruängens äldsta föreningar. Stabil, solid brf med mycket låg belåningsgrad och trivsam innergård med fruktträd och grillplats. Lekplats finns runt husknuten. Endast 2-3 minuters promenad till centrum och tunnelbanans röda linje som tar dig till innerstan på dryga 15 minuter samt kort promenadavstånd till vackra Långbro Park.


Boarea
80 kvm
Avgift
3 630 kr/mån
Driftkostnad
510 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-06-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.