Doktor Widerströms Gata 54

Doktor Widerströms Gata 54

Slutpris

2 680 000 kr


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Doktor Widerströms Gata 54


Slutpris
2 680 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm

Renoveringsfynd!

Ljus och rymlig 2:a med balkongen i precis rätt solläge söker ny, renoveringssugen ägare. Lägenheten består av ett ljust, rymligt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till delvis indragen balkong i perfekt solläge. Sovrummet ligger lugnt mot den grönskande innergården och här finns gott om plats för dubbelsängen samt extra förvaring. Originalköket är i tidstypisk storlek och har matplatsen trivsamt placerad invid fönster med utsikt mot innergården. Badrummet är renoverat i samband med stambytet och rymmer wc. tvättställ och duschplats. Möjlighet finns att ställa in ett badkar eller en tvättmaskin. I hallen finns gott om förvaring i tre inbyggda garderober och två linneskåp. Läget i området är centralt med bara ca 400 m promenad till till centrum och T-bana. I det direkta närområdet finns en Lidl-butik, den populära hamburgerrestaurangen "Hamburger-Prinsen" samt thairestaurangen "Mix Thai". För tydlighetens skull måste nämnas att lägenheten bör ses som ett renoveringsobjekt där även viss röklukt dröjer sig kvar.


Boarea
58 kvm
Avgift
3 363 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-08

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Doktor Widerströms Gata såldes av oss 2021-06-08. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Doktor Widerströms Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.