Ellen Keys Gata 57

Ellen Keys Gata 57

Slutpris

2 620 000 kr


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Ellen Keys Gata 57


Slutpris
2 620 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm

Rymlig 2:a med närhet till centrum med t-bana. Balkong i väst med e.m. -sol. Riktig fiber indraget.

Välkommen till denna fräscha 2:a med sjusovarläge i närheten av kommunikationer och butiker vid Fruängen centrum. Alla rum är väldimensionerade för sin funktion och bostaden ger ett ett gott helhetsintryck med helt nymålade ytskikt (väggar och tak). Balkongen har det bästa solläget i väst som ger eftermiddagssol och sovrummet har ett lugnt läge mot husets baksida som förhoppningsvis främjar en god natts sömn. Köket har har god maskinell nivå med ny diskmaskin, glaskeramikhäll och snygg rostfri side by side kyl/frys från Samsung. Föreningen erbjuder snabb uppkoppling via riktig fiber till en låg obligatoriskt kostnad.

Föreningen Trådvanten 2 består av 63 lägenheter i ett smalhus från 50-talet som ombildades 2004. Föreningen har gjort många stora renoveringar och har en god ekonomi med endast 3000 kr/kvm i föreningslån.

Alldeles i närheten ligger Fruängen centrum med ett stort butiksutbud bl.a. Coop, apotek, flera restauranger, gym, spelbutik, systembolag och fler därtill. På bekvämt avstånd finns flera större köpcentrum såsom Liljeholmen och Kungens kurva. Vill man ha lite rekreation i närområdet finns trevliga Långbro park med sin unika parkmiljö där det även går att äta en god bit mat på välkända Långbro värdshus och sen kan man promenera vidare i villakvarteren för att ta ett dopp i Långsjön. Långsjön är en uppskattad sjö även vintertid med plogad skridskobana. På 15 min tar man sig till Södermalm med t-banan och det finns gott busslinjer som trafikerar söderort. Röda t-bane linje 14 går direkt till universitetet och tekniska högskolan.


Boarea
53 kvm
Avgift
3 187 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-10-08

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Ellen Keys Gata såldes av oss 2022-10-08. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Ellen Keys Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.