Ellen Keys Gata 24

Ellen Keys Gata 24

Slutpris

2 250 000 kr


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Ellen Keys Gata 24


Slutpris
2 250 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm

Smakfull 2:a högst upp i huset med balkong i bästa västläge!

Välkommen till denna rymliga 2:a i Fruängen i ett modernt hus från 2008! Belägen högst upp i huset erbjuder denna bostad på 62 kvm en bekväm och trivsam atmosfär. Med vardagsrum och kök i en öppen planlösning blir det en perfekt plats att umgås och äta en god middag tillsammans. Det gigantiska sovrummet lockar med en imponerande stor spegelgarderob som ger gott om förvaringsutrymme. Från sovrummet kan du också nå balkongen i västläge, där du kan njuta av solen hela eftermiddagen.

Bostaden har nymålade ytor och stilfulla stuckaturer på väggarna i sovrummet, vilket ger en elegant och genomtänkt touch till rummet. Badrummet är rymligt och utrustat med både dusch och tvättmaskin, vilket ger en praktisk och bekväm lösning för dina dagliga behov.

Läget är centralt i Fruängen och ger dig närhet till ett brett utbud av service och bekvämligheter. Du hittar butiker, flera restauranger och annan service på bekvämt gångavstånd, vilket gör det enkelt att handla eller njuta av en trevlig måltid ute.

Med tunnelbanestationen Fruängen bara en kort promenad bort har du snabb och enkel tillgång till centrala Stockholm och andra delar av staden. Dessutom finns det flera busslinjer i närheten, vilket ger ytterligare alternativ för att ta sig runt.

Sammanfattningsvis erbjuder denna 2:a i Fruängen en perfekt kombination av stil, bekvämlighet och centralt läge. Kontakta oss idag för att anmäla intresse av denna underbara bostad och upptäck allt som detta fantastiska område har att erbjuda, från dess välutrustade centrum till de utmärkta kommunikationsmöjligheterna som gör det enkelt att utforska Stockholm!


Boarea
62 kvm
Avgift
6 385 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-08-25

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Ellen Keys Gata såldes av oss 2023-08-25. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Ellen Keys Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.