Elsa Borgs Gata 64

Elsa Borgs Gata 64

Slutpris

2 310 000 kr


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Elsa Borgs Gata 64


Slutpris
2 310 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm

Välkommen till en välplanerad 2:a med balkong i sydväst! Endast 5 min till centrum.

Välkommen till en 2:a med superläge i Fruängen som du kan forma enligt egen smak och tycke! Förutsättningarna är goda med generöst vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng och ett stambytt badrum med dusch. Duschen kan bytas ut mot badkar om så önskas. Lägenheten har balkong med fina pardörrar i sydvästläge där det erbjuds sol i princip hela dagen. Rymlig hall med avhängningsmöjlighet och en praktisk klädkammare för ännu mer förvaring. Lägenheten har moderna fönster som behåller värmen inomhus och ljudisolerar.

Brf Kottbacken är en bostadsrättsförening med 57 lägenheter och 6 lokaler, varav 3 lägenheter som är hyresrätter. Dessa är att betrakta som är ett dolt kapital för föreningen. Föreningen har en fastslagen underhållsplan och många stora renoveringar är gjorda, bl.a. stambyte.

Bostaden ligger på 5-6 min promenadavstånd till Fruängens centrum där man hittar ett bra butiksutbud med bl.a. Coop, Hemköp, apotek, systembolag och goda kommunikationer. Från Fruängen är det raka vägen med röd linje till Stockholms universitet. Långbro park i närheten anses av många som en speciell oas i Stockholm med sina vackra promenadstråk och fina grönområden belägen mellan Älvsjö och Fruängen. Här kan du även avnjuta välsmakande mat på populära Långbro värdshus. Lite längre bort i Älvsjös villaområde ligger Långsjön där man kan bada sommartid och åka skridskor på plockad bana vintertid.


Boarea
57 kvm
Avgift
3 975 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-11-11

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Elsa Borgs Gata såldes av oss 2022-11-11. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Elsa Borgs Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.