Hägerstensvägen 118, 2 tr / Aspudden / Hägersten / STOCKHOLM

Slutpris
4 900 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 269 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-10-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hägerstensvägen såldes av oss 2017-10-31. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Hägerstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Aspudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och toppenfin sekelskiftes 3:a, två trappor upp i pampig och ståtlig fastighet på Hägerstensvägen i Aspudden. Här finner du en lägenhet med känslan från förra sekelskiftet bevarad i form av fina detaljer så som spegeldörrar, trägolv och spröjsade fönster med djupa fönsternischer. Lägenheten har fönster i fyra väderstreck, vilket gör lägenheten unik och väldigt ljus och härlig! Stort vardagsrum och kök med fint ljusinsläpp som vackert sammanstrålar med ljuset ifrån de fyra originalfönstren som ligger i vinkel mot de båda rummen. Två bra sovrum. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och vackra trägolv. Badrum med tvättmaskin. Det finns hiss i föreningen. Läget är perfekt med sin centrala placering i Aspudden med mysiga affärer, restauranger och caféer. Aspuddens centrum med t-bana ligger på mycket kort gångavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration