Hägerstensvägen 153, 2 tr

Hägerstensvägen 153, 2 tr

Slutpris

3 550 000 kr


Aspudden— Hägersten— Stockholm

Hägerstensvägen 153, 2 tr


Slutpris
3 550 000 kr

Aspudden— Hägersten— Stockholm

Sekelskifte - Kakelugn - Hörnlägenhet - Välplanerad

Välplanerad sekelskiftesdröm i gavelläge belägen i en vacker fastighet från 1912. Här finns vackra spröjsade fönster och kakelugn. Sovrummet är avskiljt från vardagsrummet via pardörrar och i sovrummet finns en garderobsvägg för förvaring. Separat kök med goda arbetsytor och en matplats. Badrum med dusch. En otroligt charmig och yteffektiv lägenhet i hjärtat av mysiga Aspudden.

Brf Vandraren 1 är en äkta förening som äger marken och har de stora renoveringar avklarade. Till föreningen hör en grönskande gård i rogivande läge mot lugna och enkelriktade Pilgrimsvägen. Gården är en naturlig samlingsplats med sittplatser, grill, pergola i en oas av blommor och annan grönska.

I närområdet väntar grönskande parker, restauranger och härliga klippbad kring Vinterviken. All tänkbar service och bra kommunikationer samt ett rikt kulturliv finns inom räckhåll och via en kort cykeltur nås både Midsommarkransen, Liljeholmen och Södermalm.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
35 kvm
Avgift
2 535 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-02-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Hägerstensvägen såldes av oss 2022-02-21. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Hägerstensvägen.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.