Hanna Paulis Gata 10

Hanna Paulis Gata 10

Slutpris

4 825 000 kr


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Hanna Paulis Gata 10


Slutpris
4 825 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm

Unik sexrummare för den större familjen med balkong i sydväst och hipp 50-tals charm

Varmt välkomna till denna sällsynta 6:a belägen på andra våningen med balkong i helt perfekt syd/västläge! Bostaden genomsyras av luftiga och generösa ytor med en uttänkt och genomgående planlösning där fönstren ligger i två separata riktningar. Extra stort och härligt kök genom att en vägg tagits ner för att öppna upp mellan matsal och kök. Här finns två generösa fönsterpartier med fri, milsvid utsikt över området och hippa, tidsenliga glasdörrar mellan matsal och vardagsrum, även de två större sovrummen som ligger emot denna sida har helt insynsskyddade och vidsträckta vyer. Fint renoverat och moderniserat badrum i den inre hallen av lägenheten samt även en separat gästtoalett i anslutning till entréhallen. Rejält vardagsrum med plats för hela familjen och utgång till balkong med sol större delen av dag och kväll.

Här bor du i klassisk 50-talsstil i en mycket stabil och populär förening. Läget är perfekt med kortare gångavstånd, ca 300 meter till Fruängens centrum med all tänkbar service så som systembolag, ett flertal affärer, gym, T-bana och bussar.

Välkommen hem!


Boarea
104 kvm
Avgift
5 826 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-30

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Hanna Paulis Gata såldes av oss 2020-10-30. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Hanna Paulis Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.