Hökmossevägen 27, 2tr

Hökmossevägen 27, 2tr

Slutpris

2 610 000 kr


Hökmossen/ Telefonplan— Hägersten— Stockholm

Hökmossevägen 27, 2tr


Slutpris
2 610 000 kr

Hökmossen/ Telefonplan— Hägersten— Stockholm

Totalrenoverad 2:a med stor balkong i soligt läge i trevliga Hökmossen, Telefonplan!

Totalrenoverad 2:a med stor balkong i soligt läge i trevliga Hökmossen, Telefonplan! Bostaden är mycket välplanerad och lättmöblerad. Genom hela lägenheten löper vacker ekstavparkett i holländskt mönster. Vardagsrummet är luftigt och har fint ljusinsläpp genom stort fönsterparti och glasad balkongdörr samt med ljusinsläpp från sovrummet. Här får man plats med såväl större soffgrupp som matplats för 4 personer. På balkongen som vetter i skönt sydostligt läge, har man sol från morgon till sen eftermiddag och den är dessutom insynsskyddad och har utsikt över grönska. Intill vardagsrummet ligger ett rofyllt sovrum med plats för förvaring och dubbelsäng. I det nyrenoverade köket finner man all maskinell utrustning som man behöver och bakom de sobra grå skåpsluckorna är det generöst med förvaringsutrymme. Via hallen kommer man in till det kaklade badrummet med dusch och stort vädringsfönster. Barnrum i genomtänkt ombyggnation av tidigare klädkammare som enkelt kan återställas för ytterligare förvaring. Till lägenheten hör även ett större förråd och matkällare. Detta är en härlig bostad att längta hem till!

Här bor du i ett lugnt och lummigt område nära både Telefonplan och Hägerstensåsen. Här finns såväl shopping och matbutiker som uppskattade restauranger som Landet, Krubb och Svenska Sushiköket. Är du en riktig gourmet finns Långbro värdshus och Michelinbelönade Aloë på överkomligt avstånd. I området finns Hägerstensbadet för varma sköna dagar, skridskoåkning på vintern samt gym ger dig en härlig fritid. Bra kommunikationer med flera busslinjer som går från Hökmossen och på bara tio minuter är du i Liljeholmen.

Välkommen på visning!


Boarea
43.7 kvm
Avgift
2 800 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3
Såld
2019-11-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.