Lina Sandells Plan 15

Lina Sandells Plan 15

Slutpris

3 000 000 kr


Fruängen— Hägersten— STOCKHOLM

Lina Sandells Plan 15


Slutpris
3 000 000 kr

Fruängen— Hägersten— STOCKHOLM

Härlig 3:a näst högst upp i huset med balkong i väster!

Näst högst upp i huset finner ni denna ljuvliga och genomgående 3:a med balkong i soligt västerläge! Här bor ni i lugn och skön miljö med närhet till T-bana och centrum - en annars väldigt svårslagen kombo. Lägenheten bjuder på ett förtjusande vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och fina umgängesytor samt utgång till balkongen som blickar ut över föreningens väl omhändertagna gård med både grillplats, gungor och boulebana. Köket håller hög standard med lite av en fransk bistrokänsla, dock med moderna vitvaror från Siemens. Utöver detta finns två ordentliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng och flertalet garderober. Både kabel-tv och Internet 100 Mbit ingår i avgiften! Mycket god ekonomi i föreningen med 5 hyresrätter (dolt kapital) och 4 lokaler som uthyres.

Om området: i direkt anslutning till kvarteret ligger den populära sushirestaurangen 66 kvadrat. I centrum ca 350 meter bort finner ni flera matbutiker och även gym samt ett systembolag. För promenad och motionsspår finns flera alternativ, bland annat anrika Långbro park med sina lummiga och vackra promenadstråk runt dammen och varför inte en söndags brunch på populära Långbro värdshus.

Välkommen på visning!


Boarea
66 kvm
Avgift
4 443 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-20

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Lina Sandells Plan såldes av oss 2017-10-20. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Lina Sandells Plan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.