Lina Sandells Plan 30 / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
2 360 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 945 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lina Sandells Plan såldes av oss 2020-05-07. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Lina Sandells Plan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tvåa i lugnt läge bara fem minuter från T-bana! Ljust vardagsrum med läckert burspråk och utgång till balkong. I sovrummet som vetter mot innergården finns det plats för både dubbelsäng och en arbetshörna. Badrummet är stambytt med kakel och klinker samt förberett för tvättmaskin. Det äldre köket och ytskikten i de övriga rummen har renoveringsbehov.
Välskött förening med många stora renoveringar gjorda, 6 hyresrätter och låg skuldsättning, 3754 kr/kvm. Huset går i halvcirkel runt en trevlig innergård med grönska och en grillplats.
Fem minuters gångväg till centrum med brett utbud och T-bana som tar dig till city på 15 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.