Lotta Svärds gränd 18

Lotta Svärds gränd 18

Slutpris

5 225 000 kr


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Lotta Svärds gränd 18


Slutpris
5 225 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm

Unik gavel 4:a högst upp på Lotta Svärds gränd - En oas med pool och inkomstpotential!

Välkommen till denna exklusiva gavelfyra högst upp på Lotta Svärds gränd med egen uthyrningsdel! Denna imponerande bostad om hela 106 kvadratmeter ligger högst upp i huset, på femte våningen, och erbjuder en helt insynsskyddad och milsvid utsikt åt tre håll. Genomgående fräscha ytskikt och luftiga ytor. Som grädde på moset ligger balkongen i soligaste sydväst.

Med sina 106 kvm erbjuder denna bostad gott om plats för familj och vänner. Här finns generösa sällskapsytor och ett hem som är ljust och luftigt, tack vare den höga positionen i huset. De genomgående fräscha ytskikten ger dig en känsla av nybyggt och skapar en perfekt grund för din personliga inredningssmak.

En av de mest imponerande aspekterna av denna bostad är utsikten. Från dina fönster har du en vidsträckt vy över horisonten, vilket ger dig möjlighet att njuta av otroliga solnedgångar och spektakulära himlar. Dessutom erbjuds en enastående utsikt över föreningens poolområde när du tittar ner mot gården. Här kan du koppla av och njuta av en avkopplande atmosfär direkt vid "hemmapoolen". Föreningen har precis installerat en solcellsanläggning på 60kW som kommer ge ett tillskott av el både till de gemensamma utrymmena och lägenhetsinnehavarna.

Men detta är inte allt - bostaden har även en fullt utrustad uthyrningsdel med eget kök och badrum samt en separat ingång. Denna smarta lösning ger dig en fantastisk inkomstpotential på ca 10 000 kr/månad, perfekt för att komplettera din ekonomi eller spara för framtiden.

Lotta Svärds gränd är en del av en trivsam och väletablerad stadsdel i Fruängen som erbjuder alla bekvämligheter du kan tänka dig. Du har närhet till skolor, parker, tennisplaner, shopping och kommunikationer. Dessutom är området känt för sin trygghet och charm.

Det är enkelt att ta sig till centrala staden och andra delar av staden från detta strategiska läge med närhet till Kungens kurva om man vill ha stort shoppingutbud.. Du har också tillgång till natursköna områden och promenadstråk om du föredrar en mer avslappnad atmosfär.

Sammanfattningsvis är denna 4:a på Lotta Svärds gränd en unik möjlighet att äga ett fantastiskt hem med en imponerande utsikt och inkomstpotential. Anmäl dig till visning så du inte går miste om denna bostad!
Välkommen hem!


Boarea
106 kvm
Avgift
7 420 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Lotta Svärds gränd såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Lotta Svärds gränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.