Vantörsvägen 277
Vantörsvägen 277
Philip von Segebaden, ansvarig mäklare i Älvsjö
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Philip von Segebaden

Ansvarig mäklare

Till salu

Vantörsvägen 277

Utgångspris

2 450 000 kr


Utgångspris

2 450 000 krFruängen— Hägersten— Stockholm

Vantörsvägen 277


Till salu
Utgångspris
2 450 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm

Välkommen till ditt drömboende näst högst upp i himlen! Denna moderna och fräscha mini 2:a bjuder på en oas av ljus och harmoni, perfekt belägen för dig som vill njuta av solen på din egna balkong i soligast söderläge. Stig in i ett hem där varje detalj andas elegans och stil. De vita väggarna och den vackra ekparketten skapar en känsla av rymd och välbefinnande. Den avgränsade alkovdelen är designad för att rymma en generös säng, där du kan svepas in i drömmarnas värld varje natt.

Kök och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning som inte bara ger en känsla av luftighet utan även främjar socialt umgänge. Här kan du laga upp läckra måltider medan dina gäster slår sig ner för en pratstund eller en god middag. Perfekt för både avkoppling och underhållning!

Denna pärla är belägen i en modern och bekväm fastighet i nya Fruängen, där nästan all tänkbar service finns inom räckhåll. Från livsmedelsbutiker till trendiga kaféer och restauranger – allt du behöver finns precis runt hörnet.
En kort promenad bort ligger Fruängens centrum med bra butiksutbud och goda kommunikationer med t-bana och bussar.
Missa inte chansen att kalla denna fantastiska lägenhet för ditt hem! Kontakta oss idag för att boka din visning och upplev själv allt som detta boende har att erbjuda.

Välkommen hem!


Utgångspris
2 450 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
2 710 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)


Aktuella visningar


Söndag 19 maj 11:45 — 12:15

Anmälan krävs

Anmälan krävs
Boka
Öppen visning men boka dig gärna för bästa service. Välkommen

Mäklarhuset Älvsjö

Kontakta Philip eller Daniel för mer information kring Vantörsvägen 277.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.


Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Vardagsrum

Luftigt och ljust rum med öppen planlösning mot kök. Härifrån nås den soliga balkongen i söder. Fint ekparkettgolv och väggar i fräscht vitt.


02
Kök

Modernt och fräscht kök i vitt med god förvaring och bra arbetsytor. Alla vitvaror i stilrent vitt från Electrolux. Utrustat med kombinerad kyl/frys, vägghängd micro och stor diskmaskin. Arbetsbänk i mörk ek och kökskakel i stora liggande plattor i ljusa toner. Härifrån nås balkongen i söder.


03
Badrum

Rymligt och stilfullt badrum med helkaklade väggar i vitt. Klinkergolv i mörkgrå nyans. Utrustat med Tvättmaskin och separat torktumlare, (Electrolux) Vikbar duschvägg av glas. Handfat med kommod i vitt, ovanhängande badrumsskåp med spegeldörrar och belysning via spotlights. Praktisk tvättbänk i mörk ek med ovanhängande förvaringsskåp i vitt. Belysning i tak via spotlights. Golvvärme finns.


04
Sovrum/sovalkov

Sovrum utan fönster med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Platsbyggd garderobsvägg längst hela väggen för bättre förvaring.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

43 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

1 rum enligt lägenhetsförteckningen

Rum

1,5 (1 sovrum)

Våning

4 av 5


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2014

Kommentar, byggnad

Flerbostadshus i fem våningsplan inkluderat markplan.

Värme och ventilationsanl.

Fjärrvärme och värmepump-frånluft

Kommentar, hiss

Modern hiss


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

86 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

103 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2019-02-12

Besiktningsman

Lars-Johan Lindberg


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för tele, data, TV som är integrerad i elcentralen. De boende tecknar själva abonnemang via Ownit för bredband, digital-TV samt IP-telefoni. I avgiften ingår 100 mbit från Ownit samt grundutbud av ip-tv.


05
Balkong

Stor och härlig balkong i rakt söderläge med sol hela dagen och en bit in på kvällen. Balkongen ligger med ostört läge in mot innergården.


06
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Inom kvarteret finns 78 stycken markparkeringsplatser varav 20 stycken med motorvärmare. Kostnader för dessa är ca 400-500 kr/mån. Totalt finns 41 garageplatser (kostnad om ca 900 kr/mån) varav 2 platser är handikapparkering. Garageinfarten är från Barbro Alvings gata. Riksbyggen förvaltar parkerings- och garageplatser.


Ekonomi

01
Avgift

2 710 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår värme, vatten och internet

Försäkring

150 kr/mån

Hushållsström

300 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

450 kr/mån

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Andel i förening

0,39889 %

Andelstal insats

0,40028 %

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Föreningen

01
Benämning

Riksbyggen BRF Änglatrumpeten.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

Förening:Brf ÄnglatrumpetenBrf Änglatrumpeten består av lägenheter mellan 1 - 5 rok. På fastigheten finns 7 byggnader med 178 lägenheter, samtliga är upplåtna med bostadsrätt. En föreningslokal och två kommersiella lokaler har också uppförts. Byggnaden uppfördes 2013-2014. Fastigheten adresser är Barbro Alvings gata 2-6, 3-5, 17-29, Emilia Fogelklous gata 1-27 samt Vantörsvägen 273-287 i Fruängen.
Den totala tomtarean är om 12 627kvm, varav 12 296kvm är bostadsarea och 103 kvm lokalarea.
Föreningen äger marken.
Inom kvarteret finns 78 stycken markparkeringsplatser varav 20 stycken med motorvärmare. Kostnader för dessa är ca 400-500 kr/mån. Totalt finns 41 garageplatser (kostnad om ca 900 kr/mån) varav 2 platser är handikapparkering. Garageinfarten är från Barbro Alvings gata. Riksbyggen förvaltar parkerings- och garageplatser.
Föreningen har en mycket god ekonomi. 2018 uppgår långfristiga skulder till 108 126 000 kr efter en amortering om 3,8 msek (8753 kr/kvm) Positivt resultat om 3 080 566 kr efter avskrivningar.
Stor omsorg har lagts på att få den gemensamma gården till en ombonad miljö med olika typer av markbeläggningar och planteringar. Gårdarna har planerats framförallt för umgänge, med bland annat grill, fjädergunga, lekhus, rutschkana, parksoffor och bänkbord. Gården är skyddad mot biltrafik och en social, trevlig plats att tillbringa dagar på, sommar som vinter. Bostadsrättsföreningen Änglatrumpeten ligger på Vantörsvägen, Emilia Fogelklous gata och Barbro Alvings gata i Hägersten, strax söder om centrala Stockholm. Fruängen är den närmaste tunnelbanestation och det finns bra kommunikation med bussar. Det tar drygt 20 minuter till Fruängens Centrum från T-Centralen med tunnelbanans röda linje. Brf Änglatrumpeten består av 178 lägenheter fördelade på 5 fastigheter och en härlig gård med lekplats och grill i mitten.

Övriga utrymmen i föreningen

Barnvagsrum. cykelrum och övernattningslägenhet och en festlokal.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)


Området

01

Fruängen är en omtyckt 50-talsstadsdel med röda linjens T-bana 14 som ändstation. I Fruängen Centrum finns apotek, vårdcentral, folktandvård, bibliotek, systembolag, caféer, restauranger och två större mataffärer. I Fruängen Centrum hittar du också populära "Erssons Fisk & Deli" och chokladbutiken "Handgjort". Vill du ha ett större utbud av shopping ligger Kungens Kurva och Skärholmens Centrum på kortare bil/bussavstånd. Med tunnelbanan tar det ca 15-20 min till city. Fruängen är också en knutpunkt för ett flertal busslinjer.

På kort promenadavstånd ligger vackra Långbro Park. I parken ligger kända Långbro värdshus som drivs av Fredrik Eriksson, känd från TV. Värdshuset är omtalat för sin goda mat och trevliga sommar-bar samt uteservering. I Långbroparken finns med trevligt läge i parken även Park-caféet som drivs av "Fru Marias bak". I området finns härliga promenadstråk och för den badsugne finns badplatser runt om vid bl.a. Långsjön, dit du cyklar på ca tio minuter. Dessutom finns, på kortare promenadavstånd Hägerstensbadet - ett utomhus bad i bassäng omgivet av gräsmattor för soldyrkaren.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med T-bana i Fruängens centrum samt flertalet bussar i olika riktningar, bl.a. till Älvsjö station.


Dokument

Ekonomi
Avgift
2 710 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår värme, vatten och internet
Försäkring
150 kr/mån
Hushållsström
300 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
450 kr/mån
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Andel i förening
0,39889 %
Andelstal insats
0,40028 %
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Fruängen - med allt inom räckhåll i stockholm

Fruängen - med allt inom räckhåll

I 50-tals-stadsdelen Fruängen bor du i en tidstypisk miljö som under åren fått växa och utvecklas. Här finns ett stadsdelscentrum med ett rikt serviceutbud och bra kommunikationer. Fruängen är omgivet av de härligt uppvuxna villaområdena Herrängen, Långsjö och Långbro. Granne med Fruängen ligger även den mycket populära Långbroparken med fina promenadvägar, plaskande damm och det välkända Långbro värdshus som drivs av kändiskocken Fredrik Eriksson. Fruängen som stadsdel har under de senaste 20 åren genomgått ett generationsbyte och känslan är att Fruängen idag är en ungdomlig stadsdel med skön känsla, starkt influerad av kulturklustret kring Telefonplan.


01
Fördelar med området
Butiksgata/köpcentrum Tennis Bussar Tryggt Gym Caféer Sport och friluftsliv Lugnt Tunnelbana Stadspuls Ishall Liv i rörelse Restauranger

02
Det mesta runt hörnet

I Fruängen finns det mesta nära till hands. I Centrum finns apotek, vårdcentral, folktandvård, bibliotek, systembolag, nyckelservice, caféer, restauranger samt två större mataffärer. I Fruängen Centrum hittar du också populära "Erssons Fisk & Deli" och runt hörnet ligger chokladbutiken "Handgjort". I närheten av Fruängens centrum finns fler matställen t.ex. Thaien och Hamburgerprinsen på Doktor Widerströms gata, Pizzeria Lugano på Fredrika Bremers gata och Sushin "66 kvm" på Fruängsgatan för att nämna några. Vill du ha ett större utbud av shopping ligger Kungens Kurva och Skärholmens Centrum på kortare bil/bussavstånd. In till Stockholms centrum är det bara ca 15 minuter med T-banan.


03
Nära mängder med sport- och fritidsaktiviteter

När du bor i Fruängen har du tillgång till ett rikt sport- och friluftsliv. I Fruängen finns tennishall, ishall, fotbollsplaner samt gym. På kortare avstånd finns två simhallar, motionsspår och utegym i Älvsjöskogen, idrottshall, utomhusbad samt strandbad vid Långsjön. På Långsjön plogas om vintern en långfärdsskridskobana upp - bara att plocka fram skridskorna och fylla upp termosen med varm choklad.


04
Kommunikationer

Fruängen har mycket goda kommunikationer. Tunnelbanan tar dig in till centrala stan på 15-20 minuter. I Fruängen finner du även flertalet busslinjer med vilka du kan ta dig till Skärholmen, Kärrtorp, Gullmarsplan, Skarpnäck, Huddinge och Tumba. Med buss tar du dig också snabbt till pendeltåget i Älvsjö. Beslut är också taget för att dra en ny spårvägslinje från Älvsjö station, via Fruängen och sen visare mot s/v.


05
Familjeliv och skolor

Barnens favorit i Fruängen är parkleken Vitsippan som utöver gungor och rutschkanor har en plaskdamm för de minsta barnen. Intill Fruängen ligger Långbro park, en vackert anlagt park med fina promenadvägar, en anlagd damm samt det välkända Långbro värdshus samt parkcaféet.
Skolor i området är Fruängsskolan och Kunskapsskolan. Förskolorna heter Fantasia, Ellen Key, Kata Dalström samt Elsa Brändström. I villaområdena runtomkring finner du Herrängens skola, Johan skytteskolan samt Långbrodalsskolan.


Använd kartan
X

Platser

ESU Sushi

39 m


OKQ8

158 m


Hamburgergrillen

164 m


IL Forno Di Fruängen

177 m


Mix Thai

332 m


Förskola Mälarhöjdsparken - Pysslingen Förskolor

154 m


Förskolan Kata Dalström

248 m


Segeltorps Trafikskola AB

350 m


Käpphästarenan

460 m


Fruängens skola

534 m


Lidl

109 m


Hemköp

619 m


Hemköp Bredäng (Krossaren)

1,47 km


Tempo Segeltorp

1,63 km


Älvsjö

3,33 km


Stuvsta

4,34 km


Stuvsta station

4,34 km


Årstaberg

4,5 km


Häradsvägen

69 m


Dr Widerströms gata

171 m


Segeltorps industriområde

361 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Tågstation
  Älvsjö
  3,33 km
  9 min
  16 min
  56 min
 • Hållplats
  Häradsvägen
  69 m
  1 min
  1 min
  1 min
 • Hav
  7,43 km
  12 min
  35 min
  -
 • Sjö
  1,12 km
  3 min
  4 min
  19 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Philip eller Daniel!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.