Vantörsvägen 277

Vantörsvägen 277

Slutpris

2 395 000 kr


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Vantörsvägen 277


Slutpris
2 395 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm

Accepterat pris- Ring mäklare för visning!
Välkommen till ditt drömboende näst högst upp i himlen! Denna moderna och fräscha mini 2:a bjuder på en oas av ljus och harmoni, perfekt belägen för dig som vill njuta av solen på din egna balkong i soligast söderläge. Stig in i ett hem där varje detalj andas elegans och stil. De vita väggarna och den vackra ekparketten skapar en känsla av rymd och välbefinnande. Den avgränsade alkovdelen är designad för att rymma en generös säng, där du kan svepas in i drömmarnas värld varje natt.

Kök och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning som inte bara ger en känsla av luftighet utan även främjar socialt umgänge. Här kan du laga upp läckra måltider medan dina gäster slår sig ner för en pratstund eller en god middag. Perfekt för både avkoppling och underhållning!

Denna pärla är belägen i en modern och bekväm fastighet i nya Fruängen, där nästan all tänkbar service finns inom räckhåll. Från livsmedelsbutiker till trendiga kaféer och restauranger – allt du behöver finns precis runt hörnet.
En kort promenad bort ligger Fruängens centrum med bra butiksutbud och goda kommunikationer med t-bana och bussar.
Missa inte chansen att kalla denna fantastiska lägenhet för ditt hem! Kontakta oss idag för att boka din visning och upplev själv allt som detta boende har att erbjuda.

Välkommen hem!


Boarea
43 kvm
Avgift
2 710 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-07-02

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Vantörsvägen såldes av oss 2024-07-02. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Vantörsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.