Båtsmanshagen 7 / Edebo / Hallstavik / Norrtälje

Mysig tomt med lantligt läge

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea/biarea
94/80 kvm
Driftkostnad
18 280 kr/år
Tomtarea
2 488 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på båtsmanshagen såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på båtsmanshagen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Edebo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att förvärva en villa/fritidshus i idylliska Edebo med fin, välskött tomt med ett ostört läge och utsikt över ängarna. Tomten om 2488 kvm är en lättskött plan trädgårdstomt med fina träd som pryder tomten. Här finns gott om plats för lek och spel. För stora familjen finns gott om utrymme att kunna inreda källaren om så önskas.

Huset erbjuder vidare bland annat generösa sällskapsytor, stor inglasad altan, 3 sovrum, badrum och gäst WC. I det stora vardagsrummet finns en braskamin centralt placerat. I källaren finns stora förvaringsutrymmen, pannrum, plats för tvättstuga och torkrum, sovrum samt ett garage. Här finns möjlighet att njuta av Roslagen vid alla årstider. Trots sitt lantliga läge finns Hallstavik endast ca 10 min bort och endast 400 m till bussen (direktlinje 639 till/från Östra station i Stockholm).

Vackra lantliga omgivningar med bondgårdar, svampskogar och fina strövområden, varför inte gå till grottorna i Gillbera gryte.

I Hallstavik finns alla tänkbara serviceinrättningar man kan behöva så som: läkarmottagning, polisstation, butiker, apotek, systembolag, samt flera skolor och förskolor. Här finns dessutom förutom en vacker och omväxlande 18-håls golfbana och det nyöppnade inomhus badhuset. Det finns även ett tempererat utomhusbad som håller ca 27 grader med en traditionell bassäng, 25 meter lång med 4 banor samt en småbarnsdel, en ungdomsdel och en vuxendel. Ungdomssektionen inrymmer bland annat en 63 meter lång vattenrutschbana, hopplagun och klättervägg!

Välkommen på visning !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.