Brobacken 13 / Häverö - Trästa / Hallstavik / Norrtälje

Nybyggt lyxigt lösvirkeshus med sjöutsikt över vackra Trästa, bad-& båtplats!

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea/biarea
34/10 kvm
Driftkostnad
15 100 kr/år
Tomtarea
1 616 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-23
Bostaden är såld!

Denna villa på brobacken såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på brobacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Häverö - Trästa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För den som eftersöker ett boende med det lilla extra, nära naturen i en fantastisk havsnära miljö med bad- och båtplats, så finns det här vackra nybyggda lösvirkeshuset på 140 kvm (80 boa + 60 bia) som blev klart 2019. Här har man satsat på många rum, härliga sällskapsytor och en hög standard. Huset fördelas på två plan, tre sovrum, två vardagsrum med panoramafönster och braskamin, vackert lantligt kök med fina detaljer, köksö och matplats för 8-12 personer i burspråk, två lyxiga helkaklade duschrum med läckert kakel, wc och tvättdel. Här bor du bekvämt med vattenburen golvvärme och vattentoalett. Underbar och väl tilltagen altan med sol från morgon till kväll, den självklara platsen att umgås på ljumma sommarkvällar. Huset som lämpar sig väl för åretruntboende eller bara att tillbringa somrar, högtider och helger i.

Högt belägen och tillgänglig tomt om 1616 m² med vacker sjöutsikt över Trästa och sol från morgon till kväll. Alldeles nedanför huset ligger vackra Väddöviken som du når enkelt med det inskriva servitutet på fastigheten, där du har rätt till bad och båtplats att nyttja. Omtyckta Bergbybadet ligger inte heller långt bort med fin badstrand som uppskattas av de små.

Ett rofyllt läge med fin vy över Väddöviken med vackra hus och sjöbodar. En lättskött naturtomt med plan yta för lek och spel. I Trästa by dras det not varje vår vilket är en folkfest i byn. Här firas även midsommar, kräftskiva och andra festligheter.

I närheten (ca 6 km) ligger sommaridyllen Grisslehamn med fiskaffärer, caféer, bageri, glasskiosker, minigolf och restauranger. Till Älmsta med välsorterad ICA-butik, restauranger, vårdcentral, bygghandel m.m. är det 9 km. Busshållplats bara 200 meter från huset som går direkt till Norrtälje/Stockholm.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.