Ekvägen 9

Ekvägen 9


Centrala Hallstavik— Hallstavik— Norrtälje

Ekvägen 9Centrala Hallstavik— Hallstavik— Norrtälje

Spatiös villa för familjen på barnvänlig adress med fantastiskt utsikt över solnedgången!

Spatiös villa med en välordnad trädgård och uteplats med central och barnvänligadress!

Villa i souterräng om 82+42 med generösa ytor för familjen. Vid Entréplan möts du av ett praktiskt plan, här finner du garagedel, hall, gästtoalett förråd, tvättstuga, teknikrum samt ett gediget sovrum.
En trapp upp når Du det över planet som erbjuder ett en trevlig passage som binder ihop samtliga plan på planet. Här möts du av ett stort och luftigt vardagsrum med mysfaktorn öppen spis samt utgång till altanen och trädgården. Välbehållet badrum, charmigt i kök med 70-talts detaljer som möter modern inredning och teknikaliteter. Två stora sovrum varav ett går att dela upp i två rum med skiljevägg, och det andra sovrummet har en praktisk garderob.

Stor altan om ca 30m² med nylagd trall och gräsmatta längs huskanten. Inbyggd grillplats med gott om yta för grillen och kocken. Gott om yta för utemöbler som skapar en social del där man kan avnjuta en trevlig stund med vänner och familj.

Barnvänlig adress med gångavstånd till F-klass till gymnasium.

Unik tomt om 1304m² i olika nivåskillnader, framsidan är belägen i marknivå med fin gräsmatta, perfekt yta för lek, sport och odling. Grusad infart med plats för 1-2 bilar.
Från huset når man baksidan belägen över mark höjd, Fin altan med stor trätrall och välskött gräsmatta och anordnad stengång upp till mer gräsmatta, högst upp på tomten har man en fantastik vy över Hallstavik och kan avnjuta kvällssolen!
Perfekt att bygga till en uteplats och avnjuta en fin stund med vänner och familj!

Flertalet bra renoveringar utförda av nuvarande ägare, läs gärna mer under Utförda renoveringar.

Kommunalt vatten och avlopp, fiber indraget till huset.

Ett stenkast från bostaden når man förskolor, lekparker samt vacker natur. På en trevlig promenad finner du Hallstaviks centrum med bra utbud av det allmänna!

Hallstavik är en ort belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav. Uppsala ligger på ungefär en timmes pendlingsavstånd, både med bil och direktbuss. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter. I Hallstavik finns förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX-bana, speedwayarena och golfklubb. HIK är den lokala idrottsföreningen och erbjuder ett rikligt föreningsliv för barn och vuxna. Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel. Bekväma avstånd till kommunal grundskola F-6, sedan finns även högstadium och gymnasium i Hallstavik.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla. Med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn, kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea/biarea
82/53 kvm
Driftkostnad
41 469 kr/år
Tomtarea
1 304 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Ekvägen såldes av oss 2023-11-17. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Ekvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad