Koabackstigen 14

Koabackstigen 14

Slutpris

995 000 kr


Trästa— Hallstavik— Norrtälje

Koabackstigen 14


Slutpris
995 000 kr

Trästa— Hallstavik— Norrtälje

Högt fritt läge med sjöbod och båtplats

Längst in på återvändsgata, högst upp på berget i fritt och soligt läge ligger detta charmiga sommarnöje om 50 kvm med gästhus och uthus på en avskild tomt om 2057 kvm med båtplats och del i sjöbod.

Huset har ett stort vardagsrum med matplats framför fönstren med fri utsikt, praktiskt arbetskök med öppning till den härliga glasverandan samt två sovrum och duschrum. Här finns även en rejäl gäststuga om ca 25 kvm med murad öppen spis, toalettutrymme samt förråd. Uthus om ca 8 kvm som disponeras som snickarbod eller förråd.

Den högt belägna tomten ligger längst in på återvändsgata med endast en granne och fri utsikt över landskapet samt viss säsongsvis sjöglimt. Här finns vackra släta berg i dagen och soliga uteplatser. Närhet till bad och båtplats vid brygga som delas av 8 fastigheter. Här finns även ett förråd i en delad sjöbod.

Närhet till Buss 643 som trafikerar Älmsta/Hallstavik. Trästa har en levande bymiljö med blandad bebyggelse och en stor del fastboende. Här drar man not varje år, ser på när roslagsloppet passerar och badar på fina Bergbybadet.

Välkommen!


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
11 150 kr/år
Tomtarea
2 057 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-04-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Koabackstigen såldes av oss 2020-04-23. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Koabackstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.