Getporsvägen 17 / Centrala Handen- Folkparken / Handen / Haninge

Optimalt boende för hela familjen med stilrena materialval och modern planlösning!

Slutpris
4 010 000 kr
Boarea
154 kvm
Avgift
4 748 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-02-10
Bostaden är såld!

Denna radhus på Getporsvägen såldes av oss 2019-02-10. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Getporsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Handen- Folkparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sällan till salu! Varmt välkomna till Getporsvägen 17 och denna radhusidyll med gångavstånd till kommunikationer, två köpcentrum och alla bekvämligheter du kan tänka dig. Här bor du i ett lugnt område skiljt från stora bilvägar och med en trädäckad altan på baksidan som sedan mynnar ut i en gemensam bilfri innergård, här har barnen har gott om gräsytor att springa på och en mindre lekplats att leka i.

Bostaden stod inflyttningsklar 2013 och präglas av påkostade och snygga materialval, parkettgolv genomgående i hela bostaden, smakfullt kök med stor matplats i direkt anslutning, 4-5 sovrum och två större badrum med golvvärme i båda. Utöver detta rymmer dessa 154 kvadratmetrar mycket förvaringsmöjligheter och smarta lösningar för ett komfortabelt och socialt boende där hela familjen kommer trivas! Alla husen har tillgång till en egen parkeringsplats direkt utanför dörren och möjlighet finns i området att hyra en extra parkeringsplats för en låg kostnad.

Inom gångavstånd erbjuds ett flertal skolor och barnomsorg, Haninge centrum med ett brett serviceutbud ligger 5 minuter från bostaden och endast 100m från ytterdörren går direktbussar till bl.a Gullmarsplan och kommunens övriga delar. Med pendeltåg och bil tar du dig in till Stockholms innerstad på 30 minuter.

Denna bostad får ni inte missa, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration